VOŽDOVAC UOČI MEČA SA INĐIJOM: Čeka nas neugodno gostovanje, moramo da podignemo nivo igre

Beta

04. 08. 2020. u 22:05

TRENER fudbalera Voždovca Jovan Damjanović rekao je danas da njegova ekipa želi pobedu nad Inđijom posle lošeg izdanja protiv Radnika na početku sezone.

ВОЖДОВАЦ УОЧИ МЕЧА СА ИНЂИЈОМ: Чека нас неугодно гостовање, морамо да подигнемо ниво игре

Foto: FK Voždovac

- Protiv Radnika smo bili daleko od našeg nivoa igre i to mora da se promeni u sledećem meču. Postoje razlozi za takvo naše izdanje, nije lako momcima da se adaptiraju brzo na veliki broj promena u timu, ali izgovor ne sme da postoji - rekao je Damjanović u najavi utakmice.

Voždovac će sutra gostovati Inđiji u drugom kolu Superlige Srbije.

- Čeka nas jako neugodno gostovanje, ali bez obzira na to s kime igramo moramo biti fokusirani na sebe i na ono što treba da radimo da bismo došli do povoljnog rezultata. Moramo podići na viši nivo naš odnos prema igri i zahtevima, a onda rezultat dolazi kao posledica. Ako to uradimo, mi odlučujemo kako će se odvijati stvari na terenu - kazao je Damjanović.

Fudbaler Voždovca Marko Gajić rekao je da očekuje neizvesan duel.

- Ne sumnjam da će biti uzbudljivo i neizvesno. Poznajem veliki broj igrača Inđije, sa nekima sam i igrao, to je odlična grupa iskusnih igrača i ne smemo da pomislimo da ćemo imati lak posao. Ako popravimo nekoliko stvari koje nisu valjale u prvom meču, nema sumnje da rezultat neće izostati. Imamo jako mladu ekipu, ali sam svestan da kao jedan od najiskusnijih imam odgovornost da maksimalno pomognem ekipi da se izdigne i da pobedimo - rekao je Gajić.

Utakmica će se igrati sutra od 17.00 u Inđiji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BORIŠA SIMANIĆ ŠOKIRAO SVE! Evo šta je izjavio reprezentativac koji je izgubio bubreg igrajući za Srbiju (VIDEO)