STANKOVIĆ ZADOVOLJAN PRIPREMAMA: Ima vremena da se još više "zategnemo"

Beta

28. 07. 2020. u 21:50

TRENER fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković rekao je, posle večerašnje pobede nad Borcem iz Banjaluke, da je najvažnije da nema povreda i istakao da je veliki optimista pred početak nove sezone.

СТАНКОВИЋ ЗАДОВОЉАН ПРИПРЕМАМА: Има времена да се још више затегнемо

Foto: M.Vukadinović

"Zadovoljan sam jer smo svi izašli na nogama i jer nema nikakvih problema i povreda. Snažno radimo i plašimo se malo ovakvih utakmica, jer bi zaista bila šteta da neko otpadne u ovom trenutku. Odradili smo normu, istrčali smo i ponavljam najvažnije je da smo svi zdravi", rekao je Stanković, prenosi klub.

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su večeras u Beogradu banjalučki Borac sa 3:0, u poslednjoj proveri pred start sezone.

"Još smo u fazi rada, teške su noge, ali vide se ideje, zahtevi i drago mi je što usvajamo ono što uvežbavamo na treninzima. Ima vremena da to još više 'zategnemo'. Veliki sam optimista", rekao je Stanković.

Crveno-beli su sa maksimalnim učinkom završili pripreme, na četiri meča su postigli osam golova, a primili samo jedan.

"I taj koji smo primili je bio veoma čudan, da tako kažem. Nema dobrog napada bez odlične odbrane. Radimo na tome svakodnevno i to je nešto što je važno i što će se manifestovati u kvalifikacijama za Ligu šampiona", rekao je Stanković.

"Kada zaključim period od 11. do 28. jula, uzmem u obzir prijateljske utakmice i sve ono što je urađeno, moram da zahvalim stručnom štabu na lojalnosti, profesionalizmu i ozbiljnom radu, kao i mediko bloku koji je pružio sjajnu negu", dodao je trener Zvezde.

Nova sezona u Super ligi Srbije počeće narednog vikenda, a izabranici Dejana Stankovića će odbranu titule početi utakmicom protiv Novog Pazara na svom stadionu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)