ZVEZDA SE VRATILA SA DIVČIBARA: Slede dva testa

Z. Ćorović

22. 07. 2020. u 20:27

NAJTEŽI deo priprema za novu sezonu je odrađen.

ЗВЕЗДА СЕ ВРАТИЛА СА ДИВЧИБАРА: Следе два теста

Foto: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde završili su dvonedeljno planinsko "nabijanje kondicije i snage" na Divčibarama i od večeras se nalaze u sportskom centru FSS u Staroj Pazovi, gde će nastaviti sa radom do početka Superlige, 1. avgusta i meča sa Novim Pazarom na "Marakani".

Do tada, crveno-beli su planirali da odigraju još dve pripremne utakmice. Prva je u subotu, protiv Napretka u Kruševcu, dok je "generalka" zakazana za 28. jul kada Zvezdi u goste dolazi Borac iz Banjaluke.

Sve je neobičnio i drugačije zbog uslova koje nameće pandemija virusa korona, proteklih godina u ovo vreme crveno-beli su uveliko igrali evropske dvoboje. Zbog mnogobrojnih pomeranja i kalkulacija u takmičenjima koja nisu završena, u Zvezdi čekaju rasplet i nadaju se da će po realnim očekivanjima kvalifikacije za Ligu šampiona početi od drugog kola (25, 26. avgust). Uslov za to je da Juventus izbaci Lion i Barselona eliminiše Napoli u osmini finala LŠ. U suprotnom, srpski šampion startovaće od prvog kola kvalifikacija (18, 19. avgust). Postoje šanse da Zvezda bude nosilac i u trećem kolu (15. i 16. avgust), dok je plej-of na programu 22. i 23. septembra sa revanšima 29. i 30. septembra. U prva tri kola igra se samo jedan meč, žreb određuje domaćina.

ŽREB ZA LŠ 9. I 10. AVGUSTA

CRVENA zvezda će prvog rivala na putu ka evropskoj eliti saznati 9. ili 10. avgusta, u zavisnosti da li će preskočiti prvu rundu ili ne. Žreb za prvo kolo kvalifikacija zakazan je za 9, a za drugo za 10. avgust, za treće je 31. avgusta, a plej-of 1. septembra.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HRVATSKA BRUJI O SRBINU! Otac mu bio poznati srpski fudbaler, pa izvršio samoubistvo, a on sanja dres Dinama iz Zagreba