VOJVODINA HVATA ZALET: Na "Karađorđe" stigao još jedan povratnik

Beta

28. 07. 2020. u 14:42

ВОЈВОДИНА ХВАТА ЗАЛЕТ: На Карађорђе стигао још један повратник

Foto: FK Vojvodina

FUDBALSKI klub Vojvodina potpisao je danas dvogodišnji ugovor sa povratnikom Novicom Maksimovićem, dosadašnjim igračem Panioniosa.

- Jako sam srećan što sam se vratio. O veličini kluba ne treba mnogo da pričam, jer zna se da je jedan od najvećih u Srbiji. Ovde sam proveo najlepši deo svoje karijere, tokom kojeg smo imali vrhunske rezultate. Dva puta zaredom smo stizali do plej-ofa Lige Evropa, a nadam se da ćemo ovoga puta imati malo više sreće, pogotovo što se tiče žreba, pa da probamo da uđemo u grupnu fazu - rekao je Maksimović za sajt kluba.

Maksimović ima 32 godine i igra na poziciji zadnjeg veznog, a u Vojvodini je već bio od 2015. do 2017, kada je otišao prvo u kazahstanski Atirau, a potom i grčki Panionios. Naveo je da mu neće biti potrebno mnogo vremena da se uklopi.

- Sa (trenerom Nenadom) Lalatovićem sam radio i prošli put, tako da mi neće biti potrebno mnogo vremena da se prilagodim. Poznajem dosta igrača, kao i članove stručnog štaba, tako da jedva čekam da istrčim na teren i dam svoj maksimum - kazao je Maksimović.

Vojvodina je dan ranije angažovala još jednog povratnika, Vladimira Kovačevića, koji je od 2017. nastupao za Kortrajk u Belgiji i moldavski Šerif.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)