IZ VOJVODINE PORUČUJU: Klub ne sme da stane sa uspesima, sva ovlašćenja za prelazni rok u rukama Lalatovića i Bajatovića

Z. Grumić

22. 07. 2020. u 19:49

VRŠILAC dužnosti predsednika Upravnog odbora FK Vojvodina u narednom periodu biće Dragoljub Samardžić, aktuelni predsednik Skupštine kluba, umesto Vojislava Gajića, koji je pre dve nedelje podneo ostavku na čelnu funkciju u novosadskom superligašu.

ИЗ ВОЈВОДИНЕ ПОРУЧУЈУ: Клуб не сме да стане са успесима, сва овлашћења за прелазни рок у рукама Лалатовића и Бајатовића

Foto N. Karlić

Samardžić je svoju odluku da tu dužnost prihvati saopštio danas na konferenciji za novinare, napominjući da je u međuvremenu razgovarano sa Gajićem, ali on je ostao pri stavu da, zbog razloga poslovne prirode, ne može da nastavi da vodi klub kao do sada.

- Želeli smo da Gajić ostane, ali nismo uspeli da ga ubedimo u to. Zadatak Upravnog odbora i moj zadatak je da učinimo sve da taj problem, nedostatak predsednika, što bolje prebrodimo. Klub ne sme da stane, već mora da nastavi uspešno da funkcioniše - istakao je Samardžić, naglasivši da Gajić nije otišao iz kluba niti, kako je naveo kao svoj lični stav, ima razloga da ode, dodajući da je finansijska situacija u klubu mnogo bolja nego što je bila ranije.

Očuvanje rada stručnog štaba i igrački kadar biće glavni cilj uprave, koju će on predvoditi do sednice Skupštine FK Vojvodina, kako bi tim sa "Karađorđa" nastavio da postiže odlične rezultate, poput onih iz minule sezone. Kada je reč o prelaznom roku, sva ovlašćenja u tom pogledu imaju direktor kluba Dušan Bajatović i šef struke Nenad Lalatović.

Sednica Upravnog odbora biće održana već u petak, a Skupština kluba čim se za to stvore uslovi. Konkretno, onda kada prestane zabrana okupljanja zbog teške epidemiološke situacije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!