''SUPERLIGO, NAPUŠTA TE TVOJ BISER'' Voždovac se oprostio od prvog ranga takmičenja

Filip Milošević

25. 05. 2024. u 12:36

Fudbalski klub Voždovac od naredne sezone biće član Prve lige Srbije, pošto im se u poslednjem kolu Superlige Srbije nije poklopio rezultat iz Ivanjice.

СУПЕРЛИГО, НАПУШТА ТЕ ТВОЈ БИСЕР Вождовац се опростио од првог ранга такмичења

FOTO: FK Voždovac

- Pobeda za dušu, za čast i obraz svoj – adio Super ligo, napušta te biser tvoj! Biser satkan od mladosti i poštenja, protkan atmosferom porodičnom i zdravom, gde svaki mladi igrač ostao je uvek na putu pravom. A kažu ne bacaj bisere u blato, ali baš u blatu smo se valjali često, borili se pošteno i časno koliko god nas ubeđivali da nam tu nije mesto.

Nismo satkani po kalupu i meri, ne odgovaramo profilima, dok drugi trče pravolinijski mi usudili smo se da mašemo krilima.Ali niko nam krila iseći neće, gde god igrali i kako god se liga zvala, pozdravljaju vas Zmajevi sve i za svaku lekciju vam hvala! Glavu gore, Zmajevi". 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ALBANCI NAPALI SRPSKE NAVIJAČE! Počeli tuču na EURO 2024, ali kada se čulo Juriiiš! - nisu se proveli dobro (VIDEO)