"DAJEM I POSLEDNJI ATOM SNAGE ZA EKIPU": Mladi defanzivac Partizana Bojan Kovačević uvek borben do maksimuma

M. Bl.

01. 04. 2024. u 17:53

RETKO kada je Partizan bio inferioran na terenu kao u drugom poluvremenu meča sa Spartakom, retko se i dešavalo u poslednje vreme da mreža Jovanovića ostane netaknuta, a sada kada je realno bilo najviše pretnji crno-beli su uspeli da završe meč bez primljenog gola. Uz iskusnog čuvara mreže najveće zasluge svakako idu na adresu mladog štopera Bojana Kovačevića.

ДАЈЕМ И ПОСЛЕДЊИ АТОМ СНАГЕ ЗА ЕКИПУ: Млади дефанзивац Партизана Бојан Ковачевић увек борбен до максимума

FOTO: FK Partizan

- Poslednje dve, tri utakmice smo bili pod pritiskom. Dešava se to svima - da ekipa malo padne sa energijom, zato smo mi tu, kao defanzivna linija, da damo poslednji atom snage za ekipu i cilj - podvukao je Kovačević u izjavi za klupski sajt.

Za razliku od većeg dela tima Kovačević zbog reprezentativnih obaveza u pauzi nije imao vremena za "punjenje baterija".

- Utakmica protiv Spartaka je bila veoma teška. Imao sam dve utakmice za reprezentaciju i dosta putovanja sa njima. Vreme je bilo veoma teško za igru, ali to ne menja činjenicu da sam morao da dam maksimum na terenu.

Dolazak u Partizan tokom zimske pauze se definitivno pokazao kao dobar potez, kako kluba, tako i igrača.

- Prošlo je skoro dva meseca otkako sam došao klub i uklopio sam se odlično u ceo sistem. Što se mene tiče - zadovoljan sam svojim igrama. Ima tu još dosta mesta za napredak, ali ne brinem se za to kada imam kvalitetan tim i stručni štab oko sebe. Oni će mi pomoći u tome - zaključio je 19-godišnji štoper crno - belih.

Partizan naredni prvenstveni meč igra već sutra protiv Voždovca (16.55) na krovu TC "Voždovac", a do kraja regularnog dela sezone i podele lige na plej-of i plej-aut još će dočekati Novi Pazar i gostovati Čukaričkom.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)