LUKA MODRIĆ PODIGAO PEHAR: Prvi trofej sa reprezentacijom Hrvatske

Novosti online

27. 03. 2024. u 10:36

Fudbalska reprezentacija Hrvatske je u okviru "ACUD" kupa u Egiptu u finalu savladala selekciju domaćina rezultatom 4:2.

ЛУКА МОДРИЋ ПОДИГАО ПЕХАР: Први трофеј са репрезентацијом Хрватске

Foto: Tanjug/Photojoiner

Kapiten reprezentacije Hrvatske Luka Modrić je u 39. godini, u 174. utakmici u nacionalnom dresu, konačno osvojio trofej sa reprezentacijom.

Modrić je igrao sat vremena, no i to mu je bilo dovoljno da potvrdi klasu - namestio je dva gola. Prethodno, igrao je i u prvoj utakmici turnira u kojoj je Hrvatska savladala Tunis na penale 5:4.

Za dva i po meseca, na Evropskom prvenstvu, Modrić kreće po jedino što mu nedostaje u karijeri, trofej sa Hrvatskom na velikom takmičenju. 

- Reč je o prvom izdanju prijateljskog i ne naročito jakog ACUD kupa u Egiptu, ali napokon je podigao pehar sa Hrvatskom, i to na turniru koji je zvanično pod kapom FIFA - pišu hrvatski mediji o prvom trofeju za Modrića u dresu Hrvatske.

Na klupskom planu, u dresu Reala, osvojio je sve što se može osvojiti, više puta. Uz tri prvenstva Španije i dva kupa, osvojio je pet trofeja u Ligi šampiona i četiri svetska klupska prvenstva.

Sa Hrvatskom reprezentacijom gubio je finala Svetskog prvenstva i Lige nacija, ali sada se utešio peharom u Kairu.

Sa nacionalnim timom, naravno, osvojio je nešto što će malo kom igraču poći od ruke u karijeri, osvojio je drugo mesto na Mundijalu u Rusiji i treće na poslednjem Svetskom prvenstvu u Kataru. 

BONUS VIDEO NAVIJAČI ZVEZDE PODIGLI ŠALOVE: Još jedna koreografija na "Marakani"

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!