NE POMAŽU NI JOVAN MIJATOVIĆ, NI DEKIJEV SIN... Danci preslišali "orliće", fudbalske nade Srbije imaće o čemu da razmišljaju

Novosti online

20. 03. 2024. u 17:08

Omladinska fudbalska reprezentacija Srbije (U19) poražena je danas u portugalskoj Tabui od selekcije Danske rezultatom 3:1 (1:0) u meču prvog kola Četvrte grupe završne runde kvalifikacija za Evropsko prvenstvo za igrače do 19 godina, koje će ove godine biti održano u Severnoj Irskoj.

НЕ ПОМАЖУ НИ ЈОВАН МИЈАТОВИЋ, НИ ДЕКИЈЕВ СИН... Данци преслишали орлиће, фудбалске наде Србије имаће о чему да размишљају

FOTO: FSS

Ekipa koju sa klupe predvodi selektor Radovan Krivokapić, a na terenu kao kapiten Aleksandar Stanković, čiji je otac Dejan svojevremeno bio zvezda Intera u kome i on nastupa, doživela je bolno prizemljenje na startu kvalifikacija. Nisu pomogle ni činjenice da je u selekciju došao iz Njujorka i napadač Jovan Mijatović, ni što je u napadu igrao sa donedavnim saigračem u Zvezdi, Šljivićem... prosto - rival je održao lekciju.


Danska je povela u 20. minutu golom Valdemara Andreasena. Izjednačenje Srbiji doneo je Đuro-Đulio Đekić u 49. Nadanja da se može do pobede su raspršena u završnici.

Andreasen je u 84. minutu doneo prednost Danskoj od 2:1, a konačan rezultat postavio je Oskar Švartau u 86.


U drugom meču prvog kola Četvrte grupe kvalifikacija za prvenstvo Evrope od 19 časova igraće Portugalija i Grčka.

Omladinci Srbije će u drugom kolu kvalifikacija 23. marta od 21 sat igrati sa Portugalijom, a "orlići" će se potom tri dana kasnije u poslednjem kolu sastati sa Grčkom od 16 sati.


Plasman na prvenstvo Evrope 2024. izboriće samo pobednik grupe.

Šampionat "starog konitenta" će biti održan od 15. do 28. jula ove godine u Severnoj Irskoj.

 

BONUS VIDEO: Sportski skandal koji je ušao u istoriju

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu