HRVATSKI NENAD LALATOVIĆ: O reakciji trenera Rijeke na novinarsko pitanje govori čitav region (VIDEO)

Александар Илић
Aleksandar Ilić

10. 03. 2024. u 18:02

NAVIKLI smo u Srbiji da konferencije Nenada Lalatovića nikoga ne ostavljaju ravnodušnim, a sada se i u Hrvatskoj pojavio trener podjednako britkog jezika.

ХРВАТСКИ НЕНАД ЛАЛАТОВИЋ: О реакцији тренера Ријеке на новинарско питање говори читав регион (ВИДЕО)

FOTO: Printskrin/Jutjub/HNK Rijeka

Da i u "lijepoj njihovoj" postoje zanimljive konferencije za štampu, dokazao je šef stručnog štaba Rijeke Željko Sopić koji je govorio pred meč sa Osijekom, a novinaru je na pitanje odgovarao sarkastično, čak pomalo i bezobrazno.

Novinar ga je upitao da li je taktika pobediti i dati gol više u odnosu na protivnika, a trener Rijeke je na to odgovorio:

- Obično ja tu najavljujem da ćemo se povući i čekati šta će oni da urade. Sad je nova taktika. Da, ovaj put idemo na pobedu. Možete to da stavite i u naslov, dugo niste neku glupost stavili. Slobodno: ovaj put idemo na pobedu,  izgubio je kontrolu trener.

Pokušao je novinar da se izvuče, a možda bolje da nije, prefolmurisao je pitanje i upisao Sopića da li će njegov tim napasti od prvog minuta....

- Ne, od 17. minuta ćemo. Ovog puta od 17. minuta, na tome smo radili cele nedelje, da krenemo od 17. minuta. Ustvari, mislim da ćemo na prelazu u 18. minut da krenemo da napadnemo Osijek, do tada ćemo da budemo u tunelu - zaključio je Sopić.

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)