DISCIPLINCI FSS: Partizan hoće usmeno saslušanje

N. I.

07. 03. 2024. u 15:44

PRIJAVE su na stolu, čekaju se još amo izjašnjenja klubova, pa kazne. Discipliska komisija fudbalskog saveza Srbije i dalje ima otvoreni postupak protiv Novog Pazara i njegvog trenera Igora Matića, Radnika, niškog Radničkog, Crvene zvezde i Partizana.

ДИСЦИПЛИНЦИ ФСС: Партизан хоће усмено саслушање

FOTO: N. Paraušić

Razlog je odavno poznat: imenovani klubovi i trener su pismenim saopštenjima, odnosno izjavama pred tv kamerama imali oštre zamerke na suđenje na svojim mečevima. Zvezda čak na suđenje na meču koji je Partizan igrao u Surdulici, a crno-beli su ekpsrpesno slali "repliku".

Kako "Novosti" saznaju, pred Disciplinskom komisijom FSS i dalje ne postoje svi neophodni uslovi za donišenje konačnih odluka. Naime, pojedinim klubovima i dalje teče rok za izjašnjenje po prijavi disciplinskog inspektora Superlige Srbije Miroslava Severa. Sve dok te izjave, uglavnom u pismenom obliku, ne stignu redovnom ili elektronskom poštom na adresu disciplinaca na Terazijama 35, nema osnova za izricanje kazni.

Inače, zanimljivo je da su u Partizanu čak zatražili usmeno izjašnjavanje, odnosno saslušanje pred Disciplinskom komisijom.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave