"BOG SILU NE VOLI!" Kakva reakcija trenera TSC-a Žarka Lazetića na poraz od Zvezde

Novosti online

02. 03. 2024. u 18:01

TSC i Crvena zvezda su se sastali u 23. kolu Superlige Srbije, a konačan ishod iznedrio je interesantnu izjavu domaćih, Žarka Lazetića..

БОГ СИЛУ НЕ ВОЛИ! Каква реакција тренера ТСЦ-а Жарка Лазетића на пораз од Звезде

FOTO: M. Vukadinović

Podsetimo, u vrlo zanimljivoj utakmici, Crvena zvezda je savladala trećeplasirani TSC u gostima i tako, makar privremeno, za dva boda prestigla Partizan (koji igra sa Železničarom iz Pančeva).

Govoreći za TV Arena sport posle meča, strateg TSC-a je ovako sumirao utiske:

- Čestitam (Zvezdi) na pobedi. Prvo poluvreme... mi smo bili nervozni sa loptom, ali branili smo se fenomenalno, Zvezda je imala tri šuta. U drugom smo bili mnogo bolji sa loptom. Stvarali šanse, ali napravili kiks kad smo izgubili loptu kod onog drugog gola... Nego, jeste li videli da je debitovao igrač koji je 2007. godište? Čestitao bih i njemu. A što se tiče (utakmice) ... rekao sam mojim igračima i pre meča, a i sada ću da im ponovim: "Sila Boga ne voli, ali Bog silu na voli!". I to je sve što ću da vam kažem - naglasio je Lazetić posle meča sa liderom koji je uz dva jedanaesterca došao do pobede.

Bonus video: Ovako je dosuđen prvi penal za Zvezdu protiv TSC-a:

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!