"PARKIRAĆEMO I DVA AUTOBUSA AKO MORA" Žarko Lazetić ovako najavio meč protiv Crvene zvezde

Tanjug

01. 03. 2024. u 10:15

Trener TSC-a Žarko Lazetić izjavio je na konferenciji za medije pred utakmicu sa Crvenom zvezdom da će se njegov tim tokom meča braniti ako za to bude postojala potreba, kao i da će pokušati da se nametne u napadu.

ПАРКИРАЋЕМО И ДВА АУТОБУСА АКО МОРА Жарко Лазетић овако најавио меч против Црвене звезде

FOTO: M. Vukadinović

Fudbaleri TSC-a sutra od 16 časova na svom stadionu dočekuju ekipu Crvene zvezde u utakmici 23. kola Superlige Srbije.

- Najveća moguća utakmica koju možete u poslednje vreme da odigrate u Srbiji je protiv Crvene zvezde. Jedva čekamo. To je za nas veliki motiv i prilika da ponovo igramo sa njima. Očekujem dobru utakmicu sa naše strane, mislim da smo u dobrom momentu, uzeli smo devet bodova iz tri utakmice, što nam je i bio cilj. Iz kola u kolo smo unapređivali igru i bili sve bolji, rekao je Lazetić i dodao da zna kako će Zvezda igrati.

- Očekujem da, ako bude trebalo da se branimo, da se branimo svi, nas 10, ako treba i dva autobusa da parkiramo. A kad budemo napadali, želećemo da se nametnemo, želećemo loptu i znaćemo šta sa njom da uradimo, zaključio je Lazetić.

Utakmica između TSC-a i Crvene zvezde na programu je u subotu u Bačkoj Topoli sa početkom od 16 časova. TSC je trenutno treći, Zvezda druga na tabeli.

BONUS VIDEO: Geri Lineker: Džud Belingem je pravi vođa, napravio je sjajan potez

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024