EVO PRILIKE I ZA MITRA: Slavnom Portugalcu preti kazna jer je bio nevaspitan

N. I.

27. 02. 2024. u 14:41

MUČIO se Al Nasr na meču 21. kola šampionata Saudijske Arabije na gostovanju Al Šababu. Na kraju slavio 3:2, a meč je opet obeležio Kristijano Roanldo. Vodećim golom za svoj tim sa bele tačke u 21. minutu, ali mnogo više zbog vulgarnog gesta kada je sa tribina stadiona u Rijadu čuo skandirane: "Mesi, Mesi..."

ЕВО ПРИЛИКЕ И ЗА МИТРА: Славном Португалцу прети казна јер је био неваспитан

Printskrin/Tviter/AlNassrFC_EN

Znala je domaća publika kako da iznerdira Portugalca, a on im je odgovorio prilično nepristojnom gestikulacijom koja je neprimerena za bilo koje terene, a pogotovo one u arapskom svetu. Britanski mediji tvrde da je protiv prve zvezde saudijskog fudbala pokrenut disciplinski postupak i da ga zbog svega čekaju dva meča suspenzije, a vrlo verovatno i dodatna novčana kazna.

Po svemu sudeći će ovo biti i prilika za Aleksandra Mitrovića da na listi strelaca u tamošnjem šampionatu stigne ili prestigne Ronalda. Portugalac vodi na toj listi sa 22 gola, dok je reprezentativac Srbije odmah iza njega sa 19.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024