NAGRADA KOD NORVEŽANINA: Fudbaler Partizana igrač kola Superlige Srbije

N. I.

27. 02. 2024. u 14:02

NIJE bilo dileme kada se birao najbolji igrač 21. kola Superlige Srbije u fudbalu. Gajas Zahid, kreativac sa norveškim pasošem u džepu, ali sa fudbalskim južnoameričkim majstorstvom u nogama dobio je ovo laskavo priznanje.

НАГРАДА КОД НОРВЕЖАНИНА: Фудбалер Партизана играч кола Суперлиге Србије

FOTO: FK Partizan

Zahid je u meču sa ekipom IMT postigao gol iz penala, ali i zabeležio dve asistencije - mladom Bojanu Kovačeviću, iz kornera, za njegov debitantski gol, kao i Korejcu Jung Džun Gohu.

O tome koliko mu laskaju ovakve ocene, kaže:

- Naravno da je ovo važno za svakog igrača, jer je to dokaz da možete svojim angažovanjem na terenu da pomognete timu. Za nas je od značaja što smo krenuli dobro u drugoj polusezoni. Prva utakmica je bila teška iz mnogo razloga, pobedili smo potom, uz malo „stresa“ na početku, i IMT rezultatom 5:2. Ali, na kraju je važno da smo ostvarili dobar rezultat i nastavili dalje, a tako je sad bilo i u Surdulici. Ni malo laka utakmica, ali važna 3 boda - kaže Zahid.

Hvali Zahid i novajlije koji su se sjajno uklopile među crno-bele.

- Drago mi je da su tada postigli golove, jer je to važno kako za njihovo samopouzdanje, tako i za ekipu. Rekao bih da su se za kratko vreme dobro uklopili, a siguran sam da će, kako vreme bude prolazilo, tek pokazati zašto su u Partizanu - dodaje Zahid.

Uporedio je kreativac "parnog valjka" i učinak ekipe iz jesenjeg dela i sada posle tri kola prolećnog karavana.

- Što se tiče polusezone, bilo je u prošlosti nekih utakmica gde smo se vraćali i posle 0:1 ili 0:2 u koristi protivnika. Nadam se da ove polusezone neće toga biti, već da ćemo ranije sve rešavati mečeve - kaže Zahid koji će sa svojim timom u sledećem kolu, u subotu 2. marta da dočeka u Humskoj Železnilar iz Pančeva.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!