ENGLEZ U NEMILOSTI GVARDIOLE: Vratiće se u prvi tim kad popravi igru

Novosti online

27. 02. 2024. u 10:28

Trener Mančester sitija Pep Gvardiola rekao je da će se fudbaler Džek Griliš vratiti u prvi tim kada popravi igru.

ЕНГЛЕЗ У НЕМИЛОСТИ ГВАРДИОЛЕ: Вратиће се у први тим кад поправи игру

FOTO: Tanjug/AP

Griliš je prošle sezone, u kojoj je Siti osvojio triplu krunu - Premijer ligu, Ligu šampiona i FA kup, počeo 41 utakmicu. Ove sezone bio je starter u 19 mečeva, od čega sedam u Premijer ligi.

"On je isti fudbaler, ima istog trenera i način kojim igramo se nije promenio. Radi se samo o njegovoj igri. To je drugačije", rekao je Gvardiola, preneo je Bi-Bi-Si (BBC).

Griliš je ove sezone bio starter u Komjuniti Šildu, Superkupu Evrope i u dve utakmice na Svetskom klupskom prvenstvu u Saudijskoj Arabiji.

Poslednju utakmicu u Premijer ligi počeo je 30. decembra protiv Šefild junajteda, kada ga je zamenio mladi Oskar Bob posle 52 minuta.

Griliš je 2021. godine iz Aston Vile za 100 miliona funti prešao u Siti.

"Od prvog dana sam govorio da nam je potreban. On ima poseban kvalitet za naš tim, ali od njega zavisi. Nadam se da će moći da igra dobro u poslednja tri meseca", naveo je Gvardiola.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)