VODI FURIJU PROTIV SRBIJE: Luis de la Fuente ostaje selektor Španije

Novosti online

22. 02. 2024. u 18:00

Selektor reprezentacije Španije Luis de la Fuente produžio je ugovor do kraja Svetskog prvenstva 2026. godine, saopštio je ovog četvrtka Fudbalski savez Španije.

ВОДИ ФУРИЈУ ПРОТИВ СРБИЈЕ: Луис де ла Фуенте остаје селектор Шпаније

Foto: EPA-EFE/Sergio Perez

U saopštenju "RFEF" se navodi da je u ugovoru aktivirana klauzula o produženju saradnje sa De la Fuenteom do kraja Svetskog prvenstva, koje će 2026. godine biti održano u SAD, Kanadi i Meksiku.

"RFEF" ističe da je ova odluka doneta kako bi "furija" obezbedila stabilnost uoči predstojećeg Evropskog prvenstva u Nemačkoj.

Španija će na kontinentalnom takmičenju igrati u grupi B sa selekcijama Italije, Hrvatske i Albanije. De la Fuente (62) je ovu selekciju preuzeo 2022. godine po završetku Mundijala u Kataru.

U novom ciklusu Lige nacija, Španija će igrati u grupi 4 sa reprezentacijama Švajcarske, Danske i Srbije. Sa "furijom" je osvojio prošlo izdanje ovog takmičenja.

BONUS VIDEO: MAKSIMOVIĆ ZA "NOVOSTI": Iz opuštene igre dolaze rezultati, blizu smo Evrope

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)