VEČITI NASTAVLJAJU TRKU ZA TITULU: Zvezda dočekuje Voždovac, Partizan u Ivanjici

Tanjug

10. 02. 2024. u 10:09

PROLEĆNA sezona u fudbalskoj Superligi Srbije koja je počela u petak pobedom Čukaričkog u Surdulici (3:0), nastavlja se ove subote, a u centru pažnje su gostovanje lidera šampionata Partizana Javoru i meč između Crvene zvezde i Voždovca na stadionu "Rajko Mitić".

ВЕЧИТИ НАСТАВЉАЈУ ТРКУ ЗА ТИТУЛУ: Звезда дочекује Вождовац, Партизан у Ивањици

FOTO: M. Vukadinović

Crno-beli u u drugi deo sezone ulazi sa nekoliko promena u timu, otišli su standardni prvotimci Mihajlo Ilić i Kristijan Belić, ali sa istim trenerom Igorom Duljajem i pokušaće da nastavi sa dobrim igrama i rezultatima koje je prikazivao i ostvarivao u većem delu jesenjeg dela sezone. Utakmica u Ivanjici će biti pravi test za Duljajeve izabranike da pokažu da li s pravom gaje šampionske ambicije, a kao i na svakom gostovanju jesenas, i u Ivanjici će "parni valjak" imati ogromnu podršku sa tribina.

Crveno-beli dočekuju Voždovac na novom debiju povratnika u klub, trofejnog trenera Vladana Milojevića, koji će pokušati da dovede tim do sedme uzastopne titule prvaka Srbije. Kostur ekipe iz jesenjeg dela je ostao na okupu, ali je Milojević već na pripremama pokazao da će igra biti drugačija. Navijači Zvezde su najavili spektakl na otvaranju prolećnog dela sezone pa se očekuje da "Marakana" bude solidno ispunjena na prolećnoj premijeri.

 
Superliga Srbije - 20. kolo

Petak

Radnik - Čukarički 0:3 (0:2)

(Miladinović 1, 18, Abubakar 73 ag)

Subota

Železničar - Novi Pazar 13

Javor - Partizan 14
Vojvodina - Mladost 15
Crvena zvezda - Voždovac 16.30

Nedelja

Radnički 1923 - Radnički Niš 13

IMT - TSC 15

Ponedeljak

Napredak - Spartak

Tabela: Partizan 47, Crvena zvezda 46, TSC 37, Čukarički 32, Novi Pazar 29, Voždovac 28, Vojvodina 28, Mladost 25, Spartak 25, Radnički 1923 23, IMT 21, Javor 21, Napredak 21, Železničar 18, Radnički Niš 17, Radnik 11.

BONUS VIDEO: Vatromet i slavlje "orlova" - Srbija je na EURO nakon 24 godine

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave