TEŽAK PEH ZA ILIĆA: Andrej slomio nogu i završio sezonu

Novosti online

09. 02. 2024. u 15:27

TRANSFER karijere, pa ozbiljna povreda zbog koje Andrej Ilić prevremeno završava sezonu. Srpski centarfor koji je poslednjeg dana prelaznog roka prešao iz Valerenge u Lil za četiri miliona evra, doživeo je prelom noge na utakmici Kupa Francuske protiv Olimpika iz Marselja i sada je za nekadašnjeg omladinca na redu težak oporavak i poduže odsustvo sa terena.

ТЕЖАК ПЕХ ЗА ИЛИЋА: Андреј сломио ногу и завршио сезону

Foto: N.Paraušić

Ilić je protiv Marselja u igri proveo samo sedam minnuta nakon pre nego što je zamenjen, a nakon specijalističkih pregleda, utvđeno je da se radi o frakturi fibule. Iako iz Lila nisu naveli vreme predviđeno za oporavak, jasno je da Ilića na terenu nećemo videti do početka sledeće sezone.

- Lil će biti uz svog igrača da mu pruži podršku u ovom iskušenju, kao i da mu omogući najbolje uslove za oporavak - naveli su iz Lila.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)