ZVEZDA U PROBLEMU: Vladan Milojević ostaje bez već viđenog pojačanja

Novosti online

07. 02. 2024. u 13:24

Crvena zvezda će teško ugrabiti i treće pojačanje ove zime.

ЗВЕЗДА У ПРОБЛЕМУ: Владан Милојевић остаје без већ виђеног појачања

FOTO: FK Crvena zvezda

Dovela je Crvena zvezda dvojicu novajlija, talentovanog Uroša Sremčevića i golmana Ivana Gutešu i aktivno radi na trećem.

Međutim, do njega će teško stići. Nije tajna da čelni ljudi sa Marakane žele da dovedu 25-godišnjeg reprezentativca Južne Koreje Jung Vu Seola, ali...

Problem je u tome što srpski šampion nikako ne uspeva da slomi otpor Ulsana koji nema nameru da pusti desnog beka, koji vrlo uspešno pokriva i levu stranu terena.

Čak ne vredi ni to što je sam Vu Seol dao "zeleno svetlo" za selidbu u Beograd. Trener Ulsana Hong Miung Bo je jasan u stavu da nema zamenu za reprezentativca i otuda ga se ne bi tako lako odrekao.

Zvezda je čak poslala i Marka Marina na Azijski kup da proba da ubedi Južnokorejce koji su, barem za sada, nepokolebljivi u stavu.

Imaju crveno-beli još devet dana (do 16. februara traje prelazni rok u Srbiji) da ubede Ulsan da pusti Vu Seola na Marakanu...

BONUS VIDEO: Nesportsko ponašanje britanskih navijača nakon pobede Novaka Đokovića

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!