SENZACIONALNO - GIGANT ZOVE NOVAKA! Đoković pred fudbalskim angažmanom

Александар Илић
Aleksandar Ilić

04. 02. 2024. u 15:39

NAJBOLjI teniser planete Novak Đoković mogao bi uskoro da upliva u fudbalske vode, tako bar pišu italijanski mediji.

СЕНЗАЦИОНАЛНО - ГИГАНТ ЗОВЕ НОВАКА! Ђоковић пред фудбалским ангажманом

FOTO: Tanjug/AP

Renomirani list "La Republika" tvrdi da je vlasnik Milana Geri Kardinale razmatrao da angažuje tenisku zvezdu Novaka Đokovića kao trenera koji bi se bavio mentalnom pripremom igrača. Na ovu ideju došao je pre tri meseca.

To ne bi bilo nikakvo iznenađenje, s obzirom da Novak navija za Milan, a u svetu sporta poznat je kao jedan od najbolje mentalno pripremljenih sportista, te ne iznenađuje da je razmatran za poziciju u klubu za koji nastupa Luka Jović.

Prema navodima, Kardinale je razmatrao da ponudi ugovor Đokoviću kao saradniku koji bi radio sa igračima koji su imali problema sa psihičkom pripremom pred mečeve.

Ideja je bila da Novak Đoković neposredno pred početak mečeva izađe pred igrače i pripremi ih motivacionim govorima. Ipak, navodi se da Novak nije razgovarao sa prvim čovekom Milana o potencionalnoj roli na stadionu "San Siro".

Od ranije je poznato da je Novak veliki navijač Milana. Gledao je mečeve na San Siru. Upoznao Rafaela Leaa i Ismaela Benasera u novembru tokom ATP finala u Torinu.

BONUS VIDEO: Geri Lineker: Džud Belingem je pravi vođa, napravio je sjajan potez

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!