IZNENADNA ODLUKA: Voždovac se rastao sa trenerom!

Tanjug

01. 02. 2024. u 16:30

Fudbalski klub Voždovac saopštio je danas da je sporazumno raskinuo ugovor sa trenerom Markom Savićem.

ИЗНЕНАДНА ОДЛУКА: Вождовац се растао са тренером!

FOTO: Katariina Peetson

Savić (39) je bio trener Voždovca od avgusta 2022. godine. Voždovac je prvi deo sezone u Superligi Srbije završio na šestom mestu na tabeli sa 28 bodova.

Sportski direktor Voždovca Bojan Leontijević izjavio je da je ugovor raskinut na inicijativu Savića.

"Savić je svoj postupak obrazložio ličnim razlozima, koje prihvatamo, nadasve poštujemo, ali najviše od svega mu se zahvaljujemo na svemu što je uradio za klub u prethodnih godinu i po dana, a toga je zaista bilo mnogo. Odluka je iznenađujuća, u nezgodnom trenutku, 10 dana pred nastavak prvenstva, ali smatramo da smo izgradili sistem, koji će nastaviti da funkcioniše bez obzira na kadrovska rešenja", rekao je Leontijević.

Prolećni deo sezone u SLS počinje 10. februara, a Voždovac će u 20. kolu gostovati Crvenoj zvezdi.

"U najkraćem roku ćemo povući adekvatne poteze i nepokolebljivo stremiti ka ostvarenju već postavljenih ciljeva. Saviću želimo sve najbolje u profesionalnom i privatnom životu, vrata našeg kluba mu ostaju širom otvorena. Pored Marka ostavku je podneo i njegov prvi saradnik Nikola Puača kome se takođe zahvaljujemo na svemu što je uradio za naš klub u prethodnom periodu", poručio je sportski direktor Voždovca.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SESTRA UBIJENOG DALIBORA NAPISALA PESMU BRATU: Proklinjem mu ruku iz koje je svaki metak ispalio (VIDEO)