175 MILIONA ZA POTPIS? - Mbape baš "zacepio" Madriđanima

Feljton oko (ne)prelaska Kilijana Mbapea u madridski Real se oteže u nedogled.

175 МИЛИОНА ЗА ПОТПИС? - Мбапе баш зацепио Мадриђанима

FOTO: Tanjug/AP

Taman kada su francuski mediji javili da bi transfer od leta već mogao da bude gotova stvar, oglasile su se španske kolege i iznele vrtoglave brojke koje zahteva francuski superstar, što bi moglo da dovede u teškoće čitav projekat.

Prema onome što je procurelo u javnost, momak iz Bondija traži 175 miliona evra za stavljanje potpisa, a uz to još i 100 miliona godišnje bruto platu, odnosno 50 miliona neto. Ako bi Mbape uspeo da izdejstvuje tu sumu, bilo bi to dvorstruko više od trenutno najplaćenijeg igrača u belom dresu, Nemca Tonija Krosa.

Kilijan Mbape i njegovi advokati i agenti se, za sada, ne oglašavaju. Kako ističu francuski mediji, odluka bi mogla da bude doneta tokom februara. Ipak, sve treba uzeti s dobrom dozom rezerve, imajući u vidu da ova saga traje godinama, uz mnoštvo spektakularnih obrta. Takođe se očekuje da svoju ponudu na sto stave i bogati katarski vlasnici PSŽ koji do sada nisu žalili para da bi zadržali svoju najveću zvezdu.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?