KAD ZVEZDAN TERZIĆ ZAGRMI: "Zvezda pripada narodu, a narod ima želju da Zvezda igra Ligu šampiona!"

Tanjug

25. 01. 2024. u 23:02

GENERALNI direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić rekao je da klub pripada narodu, a da narod želi da ona igra Ligu šampiona i dodao da ekipa ima fenomenalne uslove za rad na Kipru.

КАД ЗВЕЗДАН ТЕРЗИЋ ЗАГРМИ: Звезда припада народу, а народ има жељу да Звезда игра Лигу шампиона!

FOTO: FK Crvena zvezda

On je dao intervju za "TV Arena Sport" u kom je govorio o tome gde vidi crveno-bele na leto i naredne sezone, u Ligi šampiona ili Lige Evrope.

- Verovatno je neka prava mera Crvene zvezde je Liga Evrope. Međutim, druga stvar je što su duplo veći prihodi od Lige šampiona. Treća stvar, Zvezda je ove jeseni pokazala da može da igra ravnopravno protiv svih klubova - rekao je Terzić.

Po njegovom mišljenju, "spletom nesrećnih okolnosti osvojen je samo bod" u grupi sa Mančester sitijem, Lajpcigom i Jang bojsom.

- Mi smo igrali ravnopravno protiv Mančester sitija, Lajpciga, da ne govorim o Jang bojsu. Mislim da je Crvena zvezda svojim igrama u eliti zaslužila više. Pokazali smo da kao klub rastemo, da možemo da se sudarimo sa svim klubovima iz Lige šampiona, čim smo se sudarili sa najboljim u ovom trenutku na planeti - Mančester sitijem. Crvena zvezda pripada narodu, a narod ima želju da Zvezda bude na najvećoj sceni. Mi nemamo pravo da oduzmemo narodu pravo da na "Marakani" igraju najbolji klubovi Evrope iz najjačeg takmičenja.

Istakao je da je oduševljen uslovima za rad u Pafosu, da će igra tima biti mnogo bolja kada se vrate Aleksandar Katai, Mirko Ivanić, Milan Rodić, Kosta Nedeljković i pet reprezentativaca, i da je Vladan Milojević već ozbiljno zategao igru crveno-belih.

- Hendikep je kad nemate petoricu reprezentativaca, plus četvoricu naših igrača. Milojević nije imao priliku da uigrava najbolji sastav. Međutim, svi ostali igrači su dobro radili, nadam se da će svi ostali fudbaleri sa reprezentativnih okupljanja vratiti zdravi i fizički spremni jer dolaze iz takmičarskog ritma i da će se brzo uklopiti u zahteve Vladana Milojevića - zaključio je Terzić.

Podsetimo, Zvezda prvi meč u drugom delu sezone igra 10. feburara protiv Voždovca na stadionu "Rajko Mitić".

BONUS VIDEO: Vatromet i slavlje "orlova" - Srbija je na EURO nakon 24 godine

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!