ZVEZDA I "DELIJE" SLAVE: Žan-Filip Kraso majstorijom obeležio početak Afričkog kupa nacija (VIDEO)

Novosti online

13. 01. 2024. u 22:41 >> 23:03

Fudbaler Crvene zvezde Žan-Filip Kraso bio je među najboljima na terenu, a i strelac vrlo lepog gola, na utakmici kojom je otvoren Afrički kup nacija 2024, upravo u njegovoj rodnoj zemlji, Obali Slonovače.

ЗВЕЗДА И ДЕЛИЈЕ СЛАВЕ: Жан-Филип Красо мајсторијом обележио почетак Афричког купа нација (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Reprezentativac domaće selekcije, za kog su pojedini mediji pogrešno javili da je bio asistent Seku Fofani za vođstvo protiv Gvineje Bisao (asistent je, zapravo, bio Frank Kesi u 4. minutu), postigao je pogodak u 58.

I to vrlo spretno.


Tada je Bamba centirao sa desnog krila, Kraso vešto došao do lopte pimplujući je ispred jednog od čuvara, a onda u padu uspeo da je pošalje pored drugog (i pored golmana) za 2:0 u korist "slonova" (VIDEO).

Žan-Filip Kraso (levo) slavi gol na startu Afričkog kupa nacija 2024 / FOTO: Tanjug/AP


Utakmica u Abiđanu je i završena tim rezultatom, a Kraso je sa asistentom Bambom zamenjen tri minuta posle ovog pogotka.

Obala Slonovače naredni meč igra protiv Nigerije, u četvrtak 18. januara od 18 časova, a prvu fazu završava četiri dana kasnije, u istom terminu, protiv Ekvatorijalne Gvineje.

Bonus video: Navijači Olimpijakosa i Zvezde zajedno skandirali "Kosovo je Srbija"

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024