PREMIJER LIGA "KLJUČA": "Anonimus" koji je dao gol Zvezdi i povratnik De Brujne režirali ludi preokret Mančester sitija (VIDEO)

Novosti online

13. 01. 2024. u 20:43

Juventus nastavlja da se pojačava na Balkanu.Mančester siti je bio na korak od novog kiksa u Premijer ligi, ali je uspeo da preokrene rezultat i pobedi kao gost ekipu Njukasla sa 2:3.

ПРЕМИЈЕР ЛИГА КЉУЧА: Анонимус који је дао гол Звезди и повратник Де Брујне режирали луди преокрет Манчестер ситија (ВИДЕО)

Foto: TANJUG/ AP Photo

Siti je na stadionu "Sent Džejms Park" poveo u 26. minutu - Bernardo Silva je postigao prelep gol udarcem petom posle dodavanja Kajla Vokera (VIDEO).

Međutim, Njukasl je preokrenuo za samo dva minuta. Aleksander Isak je poravnao posle dodavanja Bruna Gimaraeša u 35, a u 37. Entoni Gordon je posle kontranapada dao gol za vođstvo "svraka".


Imajući u vidu da bi novi neuspeh značajno udaljio njegovu ekipu od odbrane trona, Pep Gvardiola, trener Sitija, rešio je da sredinom drugog poluvremena ukaže šansu opravljenom Kevinu de Brujneu.

A on je golom i asistencijom omogućio trijumf šampiona.

Kevin de Brujne sa saigračima iz Mančester sitija slavi gol Njukaslu / Foto: TANJUG/ AP Photo

Najpre je De Brujne u 74. minutu dao gol za 2:2 (VIDEO), a u prvom minutu sudijske nadoknade vremena lob-dodavanjem omogućio da 20-godišnji Oskar Bob, koji je nedavno dao pogodak i Crvenoj zvezdi u Ligi šampiona, postane strelac, i to uz sjajnu kontrolu lopte (VIDEO).

Oskar Bob vešto postiže gol za pobedu Mančester sitija na gostovanju Njukaslu / Foto: TANJUG/ AP Photo

Posle ove pobede, Siti se vratio na drugo mesto tabele, sa 43 boda, dva manje od vodećeg Liverpula a jednim više od senzacionalne Aston Vile.

Četvrti je Arsenal sa 40, a slede Totenhem (39), Vest hem (34), Brajton, Čelsi i Mančester junajted (sa po 31) i ostatak premijerligaške konkurencije.

Bonus video: Navijači Olimpijakosa i Zvezde zajedno skandirali "Kosovo je Srbija"

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave