VELIKA ŠANSA ZA PETROVIĆA: Srbin postaje prvi golman Čelsija

Tanjug

15. 12. 2023. u 14:55

PRVI golman Čelsija Robert Sančez moraće da pauzira određeno vreme zbog povrede kolena, pa će gol "plavaca" u narednom periodu braniti Srbin Đorđe Petrović.

ВЕЛИКА ШАНСА ЗА ПЕТРОВИЋА: Србин постаје први голман Челсија

FOTO: Tanjug/AP

Kako je saopšteno na sajtu kluba iz Londona, španski čuvar mreže je povredio koleno u prošlonedeljnom meču protiv Evertona, kad ga je u finišu utakmice zamenio upravo Petrović. Nije precizirano koliko će bivši golman Brajtona morati da pauzira, ali se ističe da je pod budnim nadzorom specijalista.

Menadžer Čelsija Maurisio Poketino posle povrede Sančeza od golmana može da računa na Petrovića, Markusa Betinelija i Lukasa Bergstroma.

Dodaje se da su se u meču protiv Evertona povredili i Mark Kukurelja i Ris Džejms i da će i njih dvojica morati na pauzu, ali ni za njih nije precizirano koliko će biti van terena.

Na kraju se dodaje da su zbog povreda i dalje van stroja i Trevoh Čaloba, Ben Čilvel, Karni Čukvumeka, Vesli Fofana, Lesli Ugočukvu i Noni Madueke.

BONUS VIDEO: SPEKTAKL NA "MARAKANI": Koreografija navijača Zvezde preko celog stadiona

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)