PARTIZAN GA HOĆE, ALI I ZVEZDA! Večiti rivali u "ratu" zbog američkog plejmejkera

Novosti online

15. 12. 2023. u 14:29

PREDSEDNIK košarkaškog kluba Partizan Ostoja Mijailović bio je gost na TV Prva gde je pričao o raznim temama, a u jednom momentu dotakao se i pojačanja

ПАРТИЗАН ГА ХОЋЕ, АЛИ И ЗВЕЗДА! Вечити ривали у рату због америчког плејмејкера

Foto: EPA

- Uvek očekuje pobedu, jako su nam važni Valensija i Real, onda nezgodan meč sa Virtusom u Beogradu. Molim Boga da igrači budu dobro. Aleksa ima slomljen nos, polomio je nogu. Radimo na plejmejkeru, ali neka ostane tajna da li će doći – rekao je Mijailović.

A najozbiljnija opcija je Kenan Evans, za koga se zainteresovala i Crvena zvezda, večiti rivali su u klinču zbog igrača Žalgirisa, ako je verovati španskim medijima.

Naime, Evans važi za jednog od najboljih ofanzivaca u Evroligi, što je pokazao i na meču protiv Partizana, gde je ubacio 33 poena protiv crno-belih.

Amerikanac je još prethodnog leta stigao u Žalgiris, posle godine u Makabiju, a odmah je izrastao u pravog vođu svoje ekipe.

Ove sezone se oporavio od povrede, a vratio se sa stilom, pošto na 14 utakmica beleži 15,7 poena u proseku, 3,6 asistencija i 2,8 skokova.

Ipak, ono što bi moglo da ga "koči" jeste činjenica da ima klauzulu od 300.000 evra u svom ugovoru, što je privuklo određeni broj evroligaša, među kojima su i Zvezda i Partizan. Osim njih, Evansa žele i Fenerbahče i Virtus iz Bolonje.

BONUS VIDEO: Cilj mi je bio da igram za Zvezdu ili Partizan

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZAPAMTIĆU JA TEBE! Novak Đoković šokirao mnoge u Rimu (VIDEO)