MITRE, JESI LI TO TI? Srpski napadač u izdanju u kakvom ga nikada niste videli (FOTO)

Novosti online

12. 12. 2023. u 14:08

ALEKSANDAR Mitrović je zasenio Nejmara i Kristijana Ronalda u Saudijskoj Arabiji. Srbin uživa u neviđenoj popularnosti, a njegovo pojavljivanje na jednoj fotografiji je centralna tema tamošnjih medija.

МИТРЕ, ЈЕСИ ЛИ ТО ТИ? Српски нападач у издању у каквом га никада нисте видели (ФОТО)

Foto: EPA-EFE/STRINGER

Mitrović je, naime, fotografisan u tradicionalnoj nošnji naroda u Saudijskoj Arabiji, a povod i dalje nije objavljen, osim što je slika postala viralna u tom delu sveta.

Danas je, takođe, objavljena i informacija da će 29. januara Al Hilal odigrati prijateljsku utakmicu protiv američkog Intera iz Majamija koji predvodi Leo Mesi.

Biće to prilika da se vidi gde su MLS timovi u odnosu na saudijsku fudbalsku elitu, što svakako jeste Mitrovićeva i SMS ekipa, koja trenutno vodi u domaćem šampionatu i ima obezbeđeno mesto u osmini finala azijske Lige šampiona.

Mitrović je na 14 mečeva u ligi postigao isti toliki broj golova.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KADA JE RAK PLUĆA IZLEČIV? Doktorka Đurđević dala odgoor na pitanje o strašnoj bolesti (VIDEO)