NAVIJAČI SE HVATALI ZA GLAVU: Ovo što je Dušan Vlahović doživeo na meču Juventusa viđa se jednom u... (VIDEO)

Novosti online

01. 12. 2023. u 22:46

Juventus je ponovo izbio na prvo mesto tabele Serije A, makar privremeno, dok Inter ne odigra svoj meč, ali je "stara dama" to ostvarila teže nego što je mislila da će biti slučaj. I to na dramatičan način, uz dva gola u sudijskoj nadoknadi vremena.

НАВИЈАЧИ СЕ ХВАТАЛИ ЗА ГЛАВУ: Ово што је Душан Влаховић доживео на мечу Јувентуса виђа се једном у... (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Gostovao je gigant iz Torina devetoplasiranoj Monci, koja kod kuće još nije bila izgubila (dve pobede, četiri remija), a od koje su samo tri ekipe primile manje golova ove sezone u italijanskom šampionatu.


Pa opet, Juve je, prosto... Juve, favorit maltene protiv svih na "čizmi" i kao takav je došao na gostovanje, po ceo plen.


Činilo se da će početi da ga nosi već u 11. minutu kada je penal dosuđen za njega, ali onda je Dušan Vlahović (koji je igrao do 81. minuta, za razliku od Filipa Kostića koji je čitav meč proveo na terenu) doživeo ono što nije mogao ni da sanja.


Em mu je golman Di Gregorio odbranio udarac s bele tačke, em kada je srpski golgeter pritrčao da odbitak sprovede u mrežu, desila se jedna od najboljih golmanskih intervencija u 2023. Pogledajte i sami kakva:


Na žalost po Moncu, već u sledećem minutu Rabio je postigao pogodak za Juventus, koji je bio ubeđen da je to dovoljno za pobedu, naročito kada je na red došla sudijska nadoknada vremena.

A onda... fudbalski triler.

Prvo je Karboni šokirao goste (VIDEO) u 91. minutu, da bi u 94. dodavanje Rabioa Gati iskoristio za pogodak kojim je Juventus pobedio sa 1:2 (VIDEO).

Tako je torinski klub stigao do 33 boda posle 14 takmičarskih nastupa u prvenstvu, a 32, uz meč manje, ima Inter, koji treba da gostuje četvrtoplasiranom Napoliju. Klub iz Napulja ima 24 boda, a dva više od njega Milan.

Bonus video: Ovo su deca skandirala Bugarima na meču Srbija - Bugarska u Leskovcu

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu