ZVEZDINA LEGENDA: Utakmica me je podsetila na naš duel protiv Grashopersa - Zvezda nije imala sreće

Tanjug

29. 11. 2023. u 12:54

Zvezda u poslednjih sedam godina nije bila konkurentnija u Evropi, razlika je smanjena, a nedostatak sreće je glavni razlog poraza od Jang bojsa, tvrdi legendarni fudbaler crveno-belih Dragiša Binić.

ЗВЕЗДИНА ЛЕГЕНДА: Утакмица ме је подсетила на  наш дуел против Грасхоперса - Звезда није имала среће

FOTO: M. Vukadinović

Zvezda je sinoć poražena od Jang bojsa u Bernu 2:0 i završila je evropsku priču ove sezone.

"Činjenica je da se igrački dižemo, jedini minus ove sezone su izgubljeni bodovi od Jang bojsa. Nismo imali sreće, moralo je da bude 2:0 posle pet minuta, na kraju bar četiri od onih šest-sedam šansi moralo je da završi u mreži", rekao je Binić Tanjugu.

"Nemam dilemu da smo bolji od njih, dali su nam dva gola bez šanse, utakmica me podsetila na naš duel protiv Grashopersa u Beogradu kada lopta nije htela u gol", naglasio je član Zvezdine šampionske generacije iz Barija.

"Mi sad moramo da se konsolidujemo, pobeda u derbiju je pod obavezno, zbog samopouzdanja igrača, ali i navijača. Najlakše je kritikovati", smatra Binić.

On je prokomentarisao i način na koji Barak Bahar vodi tim.

"Sve razumem i ratno stanje u njegovoj zemlji, ali mora da bude bliži sa igračima. Pa Ljupko Petrović je izlazio sa nama u grad, ne da bi se provodio, nego na neki način kontrolisao. Nije u redu ni uvođenje Kataija i Kange u finišu, kod mene to ne bi moglo", zaključio je Binić i dodao da bi bilo dobro da u derbiju igra što više domaćih igrača jer "bolje osećaju važnost utakmice od stranaca".

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)