ONI BI DA SPREČE SRBIJU DA ODE NA EURO2024, ALI... Crna Gora se našla u ogromnim problemima

Novosti online

13. 11. 2023. u 18:38

Crnogorski fudbalski reprezentativac Adam Marušić jedan je od brojnih igrača koji će zbog povrede meč propustiti meč protiv Litvanije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, čiji je domaćin Nemačka 2024.

ОНИ БИ ДА СПРЕЧЕ СРБИЈУ ДА ОДЕ НА ЕУРО2024, АЛИ... Црна Гора се нашла у огромним проблемима

FOTO: M. Vukadinović

Crna Gora će 16. novembra u Podgorici dočekati Litvaniju, a tri dana kasnije igraće sa Mađarskom u Budimpešti.

Marušić će tokom dana da obavi dodatne preglede posle kojih će biti poznato da li će igrati na duelu sa Mađarskom, pošto će sigurno propusti meč sa Litvanijom.

Crna Gora će biti oslabljena na duelima sa Litvanijom i Mađarskom pošto zbog povreda neće igrati Stefan Mugoša i Bojan Bakić. U međuvremenu na jučerašnjem zagrejavanju se povredio i Danijel Petković, dok će Stefan Savić propustiti duel sa Litvanijom zbog žutih kartona.

Selektor Crne Gore Miodrag Radulović je odlučio da u A selekciju iz mlade selekcije prekomanduje mladog fudbalera Vojvodine Andriju Radulovića, kao i golmana belgijskog Lomela Nikolu Ivezića.

Prvo mesto na tabeli Grupe G kvalifikacija za EURO 2024 drži Mađarska sa 14 bodova dok je Srbija druga sa 13. Crna Gora ima minimalne šanse za plasman na Evropsko prvenstvo pošto je treća na tabeli sa osam bodova i može da pretekne Srbiju samo kao "orlovi" izgube svoj meč sa Bugarskom, a crnogorska reprezentacija savlada i Litvance i Mađare.

BONUS VIDEO: Selektor fudbalera Srbije Dragan Stojković uputio Novostima čestitku za 70. rođendan

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)