''PRILIKA DA SE POVRATI SAMOPOUZDANJE'' Barak Bahar pred gostovanje Železničaru

Novosti online

10. 11. 2023. u 17:32

Fudbaleri Crvene zvezde gostuju ekipi Železničara u okviru 15. kola Superlige Srbije,a trener gostiju je izneo svoja očekivanja pred ovaj meč.

ПРИЛИКА ДА СЕ ПОВРАТИ САМОПОУЗДАЊЕ Барак Бахар пред гостовање Железничару

FOTO: M. Vukadinović

– Svaka naredna utakmica je prilika da se ekipa izdigne, povrati samopouzdanje, kao i da postiže više golova, bude konkretnija i bolja na terenu. Pritisak je naravno prisutan uoči svake utakmice Crvene zvezde – istakao je Barak Bahar.

– Crvena zvezda ima utakmice na svaka tri dana, ali ne sme da nam bude izgovor činjenica da često igramo. Imamo veliki broj igrača, kvalitetan roster. Moraćemo malo da rotiramo i uoči ove utakmice. Želimo da odemo na pauzu sa dobrom atmosferom i rezultatom.

Govorio je Bahar i o Srđanu Mijailoviću.

– Srđan Mijailović je timski igrač, on je neko ko daje sve za ekipu. Pruža maksimum na svakoj utakmici. Možda se bolje snalazi na poziciji šestice, međutim igra tamo gde je timu potrebno, pa makar to bilo sa leve ili desne bočne strane, ali i kao štoper.

Defanzivac – Uroš Spajić će propustiti predstojeći prvenstveni duel.

– Spajić neće biti u konkurenciji za utakmicu, s obzirom da ima manji problem sa kolenom. Ne želimo da rizikujemo ozbiljniju povredu. Svi ostali su zdravi. Imamo veliki roster igrača, odlučićemo ko će biti na terenu u okviru prireme za utakmicu. Očekuje nas još jedan trening do sutrašnjeg meča.

Osvrnuo se izraelski starteg i na konstantnost u igri crveno-belih.

– Teško je u Ligi šampiona odigrati više od 45 minuta na sjajnom nivou. Protiv RB Lajpciga nam je malo nedostajalo da izjednačimo rezultat. U domaćem šampionatu tokom čitavog meča imamo kontrolu, a verujemo da ćemo i sutra imati inicijativu, biti efikasniji i sačuvati naš gol.

Pred prvotimcima Crvene zvezde su dva meča u Superligi Srbije, a zatim gostovanje Jang Bojsu u Bernu.

– Biće vremena da govorimo o utakmici protiv Jang Bojsa. Pre toga nas očekuju dve važne utakmice u nacionalnom prvenstvu. Prva je na programu sutra, dok je naredna posle reprezentativne pauze. Kada obe prođu, moći ćemo da razgovorato o utakmici Lige šampiona – istakao je Barak Bahar.

Utakmica je na programu u subotu sa početkom od 18 časova.

BONUS VIDEO: Cilj mi je bio da igram za Zvezdu ili Partizan

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKO DANAS IZGLEDA ZORAN VANEV: Od Južne pruge do Švice (FOTO)