"VREME JE DA POKAŽEMO ŠTA NAM KLUB ZNAČI!" Hvang: Spremni samo da obradujemo navijače Zvezde

Novosti online

06. 11. 2023. u 18:17

FUDBALERI Crvene zvezde u 4. kolu Lige šampiona dočekuju Lajpcig. Jedan od igrača od koga se mnogo očekuje u crveno-belom taboru je vezista Hvang In Bom.

ВРЕМЕ ЈЕ ДА ПОКАЖЕМО ШТА НАМ КЛУБ ЗНАЧИ! Хванг: Спремни само да обрадујемо навијаче Звезде

FOTO: FK Crvena zvezda

Reprezentativac Južne Koreje je istakao da i dalje nije zadovoljan svojom igrom, ali da je bolji iz utakmice u utakmicu.

- Nisam u ovom trenutku apsolutno zadovoljan svojim nastupima i partijama koje pružam. Adaptiram se na domaće prvenstvo i nove saigrače. Takođe, prvi put u karijeri igram Ligu šampiona. U budućnosti želim još više da napredujem, a mogu da obećam da ću lično, ali i uz ekipu igrati sve bolje. Potrudiću se da pomognem timu kako bi ostvarili pobede u budućnosti i naravno kako bi osvojili titulu. Za sutrašnji duel protiv Lajpciga je bitno da se držimo taktike i dogovora. Spremni smo da damo sve od sebe kako bi obradovali navijače Crvene zvezde - rekao je Hvang.

On smatra da je prednost Zvezde domaći teren i veruje da ekipa može da upiše prvu pobedu u Ligi šampiona ove sezone.

- Igrali smo do sada tri utakmice u Ligi šampiona, ali još uvek nismo uspeli da pobedimo. Veoma je važno da na meču protiv Lajpciga ostvarimo pozitivan rezultat, pogotovo što igramo na našem stadionu pred domaćom publikom. Pokazali smo u Nemačkoj da možemo da igramo i nadmećemo se protiv odličnog protivnika. Verujemo da na "Marakani" uz snagu navijača, kao što je to istakao trener Barak Bahar, možemo do uspeha. Verujem u našeg 12. igrača, da sa njihovom energijom sutra možemo do trijumfa.

Svestan je Korejac koliko je klub važan navijačima i svestan je da on i saigrači moraju da pruže sve od sebe.

- Pismo od navijača sam dobio na engleskom jeziku, ali sam ga u potpunosti razumeo kao i svi saigrači. Kada sam pročitao sadržaj poruke shvatio sam koliko je klub zvezdašima važan i dragocen. U potpunosti smo razumeli zašto na terenu i van njega moramo da pružimo sve od sebe kako bi smo predstavili Crvenu zvezdu na pravi način. Mislim da celokupan naš napor, trud, zalaganje i stav treba da pokaže šta nama zapravo znači klub za koji nastupamo, ne samo navijačima. Spremni smo da sutra na meču protiv Lajpciga to pokažemo - zaključio je Hvang.

Utakmica Crvena zvezda - Lajpcig igra se u utorak od 21 sat. Sve vezano za ovaj meč moćiće te da pratite na portalu "Novosti".

BONUS VIDEO: Zvezda kao kod svoje kuće - navijačka podrška i himna crveno-belih sa razglasa

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SESTRA UBIJENOG DALIBORA NAPISALA PESMU BRATU: Proklinjem mu ruku iz koje je svaki metak ispalio (VIDEO)