LAJPCIG OSLABLJEN DOLAZI U BEOGRAD: Crvena zvezda ima veliku priliku za bodove protiv Nemaca, bez najboljeg fudbalera dolaze na ''Marakanu''

Novosti online

29. 10. 2023. u 10:00

Fudbaler Lajpciga Dani Olmo neće igrati u drugom meču Crvene zvezde i nemačkog tima u Ligi šampiona.

ЛАЈПЦИГ ОСЛАБЉЕН ДОЛАЗИ У БЕОГРАД: Црвена звезда има велику прилику за бодове против Немаца, без најбољег фудбалера долазе на Маракану

FOTO: EPA

Španac se nedavno vratio posle više od mesec dana pauze protiv Darmštata, a protiv Zvezde je stigao da postigne i pogodak po ulasku sa klupe.

Olmo je i na prvenstvenom meču i pobedi nad Kelnom (6:0) ušao u igru kao rezerva u 63. minutu, ali je već u sedamdesetom morao da izađe i to zbog nove povrede.

- Danijeva povreea je bacila senku na našu dobru igru protiv Kelna, te zbog toga nisam toliko euforičan. Pretpostavljamo da smo ostali bez njega nekoliko nedelja. Pregledi će pokazati šta je tačno slomljeno u predelu ramena. Bolno je to što ga neće ponovo imati, on je toliko važan za klu i kao igrač i kao čovek - rekao je trener Lajpciga, Roze posle meča.

Podsetimo, Crvena zvezda je poražena u prvom duelu dva tima rezultatom 3:1, dok je revanš u srpskoj prestonici na programu 7. novembra.

BONUS VIDEO: Cilj mi je bio da igram za Zvezdu ili Partizan

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)