KAKVA GREŠKA BARSELONE: Odbili Dušana Vlahovića za 12.000.000, pa hteli da ga kupe za 80.000.000 evra

Novosti online

25. 10. 2023. u 13:39

KADA gledate Barselonu, čini vam se da ne greši, proizvodi mlade igrače, pogađa sa pojačanjima, ali pošto zagrebete ispod površine videćete da nije sve tako bajno u Kataloniji. Loši potezi čelnika kluba su doveli giganta u jednom trenutku na ivicu kolapsa, vukli su se pogrešni potezi.

КАКВА ГРЕШКА БАРСЕЛОНЕ: Одбили Душана Влаховића за 12.000.000, па хтели да га купе за 80.000.000 евра

FOTO: Tanjug/AP

U prilog toj tezi ide i tvrdnja oca Bojana Krkića, Bojana Krkića seniora, koji je u programu “El Bar” na radio-stanici Kadena Ser ispričao kako je Blaugrana mogla da za male novce uzme Dušana Vlahovića. To su još bila srećna vremena u katalonskom klubu i onda su u Barsi procenili da Vlahović nije kalibar za njih. Kasnije su zvali opet, tada nisu imali novca. I uzeli su Memfisa Depaja, koji se ispostavio kao potpuni promašaj.

- Vlahović je mogao da potpiše za Barselonu. Ja sam intervenisao još dok je divno igrao za B tim Fjorentine. Već je debitovao i za prvi tim i postigao gol - seća se Krkić, koji je sve do 2020. godine radio kao skaut Barselone.

Baš u to vreme je i preporučio Vlahovića.

- Poznajem Vlahovićevog menadžera, Srbin je, moj prijatelj. Seli smo i sa predstavnicima Barselone. U tom trenutku za transfer su tražili 12.000.000 evra. Trener je bio Ronald Kuman. Ali u sportskom sektoru su procenili da Vlahović nije velika stvar, da ni u budućnosti neće dostići nivo potreban za Barselonu. Odbili su - premotava film Krkić.

Međutim, nije to bio poslednji kontakt. Narednog leta, 2021. godine, Barsi je ustrebao napadač. Međutim, tad je već bilo kasno.

- Kada je počeo da daje golove u pregovore su ušli svi evropski velikani, uključujući i Barselonu sa Mateum Alemanijem na čelu. Ali tada je već vredeo 80.000.000 evra.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)