LAJPCIG SLAVI PRED DOLAZAK ZVEZDE: Lepa vest za navijače nemačkog kluba

Novosti online

24. 10. 2023. u 16:02

Fudbaler Lajpciga i danski reprezentativac Jusuf Poulsen produžio je ugovor sa klubom do juna 2026. godine, saopštio je danas nemački bundesligaš.

ЛАЈПЦИГ СЛАВИ ПРЕД ДОЛАЗАК ЗВЕЗДЕ: Лепа вест за навијаче немачког клуба

FOTO: AP

Poulsen (29) je član Lajpciga od 2013. godine, a imao je ugovor sa nemačkim klubom do kraja sezone.

- Priča Poulsena u Lajpcigu je neverovatna. Njegov put je počeo u trećoj nemačkoj ligi, a nastavio se do Lige šampiona. Neverovatno je provesti toliko vremena u jednom klubu. On je kod nas zaslužio poseban status. Ne smemo da zaboravimo da Poulsen ima samo 29 godina. Naši navijači ga veoma cene - izjavio je sportski direktor Lajpciga Ruven Šreder za zvanični sajt kluba.

Poulsen je za Lajpcig odigrao 370 utakmica i postigao je 85 golova uz 65 asistencija. Sa Lajpcigom je osvojio dva Kupa Nemačke i jedan Superkup. Za reprezentaciju Danske nastupio je na 73 meča i 12 puta se upisao u listu strelaca.

- Volim da igram za Lajpcig. Ove sezone sam konačno dostigao željenu formu. Radujem se svakom treningu, svakom meču i svakom novom izazovu. Sa Lajpcigom smo osvojili dva Kupa Nemačke, igramo u Ligi šampiona. Klub i ja smo zajedno odrasli. Brzo sam se sa čelnicima kluba dogovorio o produžetku ugovora. Izuzetno sam ponosan na poštovanje koje imam u klubu. Ponosan sam i na podršku navijača, koju imam tokom ovih godina - rekao je Poulsen za zvanični sajt kluba.

Lajpcig će sutra na svom terenu dočekati Crvenu zvezdu u trećem kolu Lige šampiona.

BONUS VIDEO: SEĆANjE NA NIKITU: Dragan Nikitović, legendarni sportski novinar, napustio nas je pre 26 godina

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)