"OVI (SRBI) IMAJU TU 25 IGRAČA I JOŠ JEDNO 30!" Stevan Jovetić posle poraza Crne Gore: Onaj prvi gol Mitrovića je "izmišljen"!

Novosti online

17. 10. 2023. u 23:15

Fudbalska reprezentacija Srbije je u kvalifikacijama za EURO 2024 došla na korak od svog cilja, a posle meča "orlova" sa Crnogorcima strelac gola za goste, Stevan Jovetić, bez dlake na jeziku je pričao ovom važnom komšijskom derbiju.

ОВИ (СРБИ) ИМАЈУ ТУ 25 ИГРАЧА И ЈОШ ЈЕДНО 30! Стеван Јоветић после пораза Црне Горе: Онај први гол Митровића је измишљен!

FOTO: M. Vukadinović

Podsetimo, Srbija je posle fudbalskog trilera pobedila Crnu Goru, posle čega je na početku intervjua za TV Arena sport golgeter gostiju sumirao osnovne utiske:


- Onaj prvi gol Mitrovića je "izmišljen"! Ništa mi tu nismo mogli. Ali, posle toga mi nismo pali. Naprotiv! Krenuli smo da igramo, imali smo nekoliko dobrih situacija, postigli i gol... Ali, u drugom poluvremenu morali smo bolje. Morali smo. Malo smo se povukli, mislim da smo i fizički pali, oni su to iskoristili i, nažalost, postigli dva gola. Čestitam im - započeo je Jovetić.

Na pitanje da li je odlučio indvidualni kvalitet srpskih igrača, potvrdno je odgovorio.

- Sigurno je da oni imaju individualni kvalitet. Imaju ovih, koliko...2 5 igrača, i još jedno 30! A mi smo... probali smo da se osvežimo sa izmenama, ali kod njih je to urodilo plodom. Čestitam im, u drugom poluvremenu su bili bolji. 

Na kraju se osvrnuo i na to da li je ovo bila poslednja šansa crnogorske "zlatne generacije":

- Iskreno, bio sam ubeđen da ćemo večeras da odigramo makar "iks". Do 70. minuta tako je i delovalo, sigurno da je bilo šanse za tako nešto (plasman na Evropsko prvenstvo), ali sigurno da će šansi biti još - zaključio je Stevan Jovetić.

 

BONUS VIDEO: NESVAKIDAŠNjA KOREOGRAFIJA: Ovo su "delije" uradile za meč Zvezda - Jang bojs u Ligi šampiona

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)