SKANDAL U BOSNI I HERCEGOVINI: Ćerku Milorada Dodika brutalno vređali zbog Kristijana Ronalda, a njen odgovor je hit

Novosti online

16. 10. 2023. u 14:15

Ćerka predsednika Republike Srpske Gorica Dodik je na svom Instagramu objavila poruke koje sadrže govor mržnje i koje je dobila posle fotografije njene dece sa Kristijanom Ronaldom.

СКАНДАЛ У БОСНИ И ХЕРЦЕГОВИНИ: Ћерку Милорада Додика брутално вређали због Кристијана Роналда, а њен одговор је хит

Foto: Pritnskrin ATV

Naime, digla se Bosna na noge jer su se unuci predsednika Republike Srpske fotografisali sa Kristijanom Ronaldom. Mnogi su čekali za fotografiju, a samo odabrani su imali čast da je i dobiju, a među njima su deca reprezentativaca Miralema Pjanića i Edina Džeka, kao i deca Gorice Dodik. To nekima bode oči, žestoko im je zasmetalo, pa su zasuli Goricu sramnim uvredama.

Prema pisanju sarajevskog portala "Kliks" - jedan pratilac Gorice Dodik ju je "provocirao" na Instagramu. "Ne bi ga ni videla da nisi u Federaciji. Za koga navijaš? Iskreno od srca, ne ljutimo se", napisao je jedan njen pratilac.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @dodikgorica

"Ne bi on došao da vam Srbin nije na čelu Saveza, a i selektor vam je Srbin. A ja navijam za Srbiju", napisala je Gorica Dodik, posle čega je dobila još mnogo uvreda i zbog toga je ugasila i obrisala većinu komentara na svojoj objavi.

"Od sada, pa nadalje i ubuduće na blok idu odmah svi koji mi bilo kakve komentare ostave, da li ispod slike ili u inboks, a koji se odnose na 'suživot' naroda u BiH. Ne zanima me šta mislite, isto kao što ni vas ne treba da zanima moje mišljenje u vezi toga. Ne mrzim nikoga niti gledam ko se kako zove, ali na svoje ne dam i nemojte me čačkati. Uživajte u toj količini mržnje koje imate u sebi u izobilju ako vam to predstavlja toliko zadovoljstvo, ali ego šiljite na nekome drugom. Prijatno!", napisala je Gorica Dodik na svom Instagramu i podelila grozne uvrede i pretnje koje su joj slali.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @dodikgorica

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)