"DOBRO JE ŠTO..." Aleksandar Mitrović o porazu Srbije od Mađarske u Budimpešti pred "najvažniji meč u poslednjih 10-15 godina"

Novosti online

14. 10. 2023. u 22:54

FUDBALERI Srbije izgubili su od Mađarske sa 2:1. Veliki broj prilika stvorila je naša selekcija, a jedan od igrača koji nije uspeo da zatrese mrežu rivala bio je Aleksandar Mitrović.

ДОБРО ЈЕ ШТО... Александар Митровић о поразу Србије од Мађарске у Будимпешти пред најважнији меч у последњих 10-15 година

FOTO: Profimedia

Napadač Al Hilala posle meča bio je razočaran zbog ishoda utakmice na "Puškaš Areni".

- Idemo dalje. Stvorili smo dovoljno šansi, ali nekad fali malo sportske sreće. Čestitam Mađarima na prolazu na prvenstvo Evrope. Ostaje nam da dobijemo naredne dve utakmice i to na našem terenu. Dobro je što sve zavisi od nas. Treba se odmoriti i spremiti jednu od najvažnijih utakmica u poslednjih 10-15 godina za Srbiju - rekao je Mitrović posle utakmice za "TV Arena sport".

Srbija je i dalje druga na tabeli sa 10 bodova, ima dva više od Crne Gore sa kojom igra najvažniju utakmicu u ovim kvalifikacijama. Taj duel igra se u utorak od 20.45 u Beogradu.

"Orlovi" poslednji meč u kvalifikacijama igraju 19. novembra protiv Bugarske, takođe na domaćem terenu, a četiri dana pre toga će odmeriti snage sa Belgijom u prijateljskom susretu.

BONUS VIDEO: NESVAKIDAŠNjA KOREOGRAFIJA: Ovo su "delije" uradile za meč Zvezda - Jang bojs u Ligi šampiona

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)