"DELIJE" ZOVU U KRAGUJEVAC: Karte u prodaji i na "Marakani"

Novosti online

06. 10. 2023. u 20:03

CRVENA zvezda se nakon utakmice protiv Jang bojsa (2:2) u Ligi šampiona vraća obavezama u Superligi Srbije. Zbog toga su navijači crveno-belih pozvali sve da dođu na stadion "Čika Dača" u Kragujevcu i pruže podršku izabranicima Baraka Bahara.

ДЕЛИЈЕ ЗОВУ У КРАГУЈЕВАЦ: Карте у продаји и на Маракани

FK Crvena zvezda

Oni su podsetili na odličnu atmosferu protiv švajcarskog kluba, ali i evroligaški duel protiv Asvela.

- Posle neverovatno dobre Zvezdaške mobilizacije, gde je naš fudbalski i košarkaški klub pratilo preko 70.000 ljudi u dva dana, sledi nam novi izazov i gostovanje u Kragujevcu! Moramo da napravimo iskorak i ponovo napunimo tribinu na "Čika Dači" i da pokažemo da Zvezdina publika zna da je potrebno biti uz klub u ovim trenucima.

Kragujevac 15 časova! Vidimo se na tribini! - stoji u saopštenju "delija".

Tim povodom Crvena zvezda obaveštava sve navijače da će prodaja ulaznica za susret Radničkog na "Čika Dači" biti dostupna i na blagajnama stadiona "Rajko Mitić" u subotu od 11 do 17 časova, a cena ulaznice za severnu tribinu je 600 dinara.

Podsetimo, utakmica Radnički - Crvena zvezda igra se u nedelju od 15 časova. Kragujevčani su 15. na tabeli sa šest bodova, dok crveno-beli zauzimaju treće mesto sa 18.

BONUS VIDEO: NESVAKIDAŠNjA KOREOGRAFIJA: Ovo su "delije" uradile za meč Zvezda - Jang bojs u Ligi šampiona

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)