NA KRILIMA POBEDE, OMLADINCI ZVEZDE SLOŽNI: "Možemo mnogo u Ligi šampiona"

Novosti online

04. 10. 2023. u 20:26

Juniorska selekcija Crvene zvezde savladala je Jang Bojs rezultatom 2:1, a strelci Novak Gojkov i Jovan Mijatović su bili puni sjajnih utisaka posle pobede i složni u verovanju da ekipa crveno-belih može daleko da dogura u elitnom evropskom takmičenju.

НА КРИЛИМА ПОБЕДЕ, ОМЛАДИНЦИ ЗВЕЗДЕ СЛОЖНИ: Можемо много у Лиги шампиона

FOTO: FK Crvena zvezda

 Ušao je Gojkov sa klupe i bio ključan igrač u probijanju bedema koji su gosti postavili ispred gola.

-  Zaista neverovatan osećaj i veliko iskustvo za nas. Radili smo za ovo i sad se nadam da ćemo uhvatiti pobednički niz. Prethodna nedelja je bila sjajna, zaista smo bili posvećeni maksimalno i vratilo nam se to na terenu. Lično verujem da možemo da budemo i prvi u ovoj grupi - rekao je Gojkov.

Golgetersku seriju koju je započeo protiv Mančester Sitija, nastavio je večeras snažni Mijatović.

- Lepo je pobediti u Ligi šampiona, pogotovo jer ova ekipa zaslužuje mnogo. No, ovo je tek početak, a pokazali smo koliko možemo i siguran sam da ćemo to tek da činimo. Daće Bog i da je osvojimo, zaista verujem da imamo kvalitet za to. Drago mi je zbog gola, ali sve je to proizvod timskog rada - rekao je Mijatović.

BONUS VIDEO: Selektor SAD Stiv Ker kupio deonice Majorke

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZNENADNA SMRT: Preminuo Danilo Dončić