NESREĆA ZA NESREĆOM NA MEČU SRPSKOG FUDBALA: Jednom fudbaleru slomljena rebra, drugom lobanja

Novosti online

28. 09. 2023. u 22:40

UŽASNE scene viđene su na meču Podunavske okružne lige, odigranom u Ralji. U duelu u kome su se sastali Borac 1932 i Mladi Radnik 1940 (3:3) najmanje se govorilo o sjajnom rezultatu.

НЕСРЕЋА ЗА НЕСРЕЋОМ НА МЕЧУ СРПСКОГ ФУДБАЛА: Једном фудбалеру сломљена ребра, другом лобања

FOTO: Novosti

Na pomenutom susretu, već u četvrtom minutu neopreznim startom Nikole Božigana, igrača Mladog Radnika u bolnici je završio igrač protivničke ekipe, Petar Grozdanović. On je odmah hospitalizovan u Smederevsku bolnicu, gde mu je utvrđeno naprsnuće dva rebra.

Kako prenosi "Sportski žurnal", još gore scene viđene su početkom drugog poluvremena nakon duela Lazara Savića i Miloša Petrovića. Njih dvojica sudarili su se glavama, a naprsnuće lobanje zadobio je igrač gostiju.

- Bila je to jeziva scena, a čudo je kako je Petrović sa ovakvom unutrašnjom frakturom čeone kosti, ostao u svesnom stanju. Načelnik neurohirurgije konstatovao je da su Petroviću polomljene sve čeone i frontalne kosti, kao i sinusi. Kako je rekao, zapanjen je činjenicom da nije došlo do oštećenja mozga, odmah je primio lek radi smanjenja otoka mozga, a juče je operisan. Predsednik Nikola Matejić sa njegovim rođenim bratom Markom, bio je juče u Kliničkom centru Srbije. Doktorka kaže da je u stabilnom stanju i da će dva dana biti u šok sobi. Nadamo se najboljem – kaže Dalibor Janković, sekretar kluba.

Mladi radnik je do završnice het-trikom Milana Milovanovića, imao vođstvo od 3:1, a onda je Igor Petrić u 86. i 90. minutu iz dva penala, uspeo da izjednači.

BONUS VIDEO: Kosovo je Srbija: Ovo su "delije" uradile na meču Siti - Zvezda

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)