KAD BRAĆA REAGUJU: Evo šta su navijači Olimpijakosa uradili kada su čuli za tragična ubistva Srba na Kosovu i Metohiji (FOTO/VIDEO)

Novosti online

27. 09. 2023. u 20:21

Posle tragičnih događaja u južnoj srpskoj pokrajini, a trojica Srba ubijana su na Kosovu i Metohiji ovog vikenda, ne samo da je u našoj zemlji proglašen Dan žalost, već je reakcije bilo i u Grčkoj.

КАД БРАЋА РЕАГУЈУ: Ево шта су навијачи Олимпијакоса урадили када су чули за трагична убиства Срба на Косову и Метохији (ФОТО/ВИДЕО)

Profimedia

Da je sve bilo uobičajeno, ova sreda bi, što se sporta tiče, protekla u znaku 171. prvenstvenog "večitog derbija", ali je i taj meč, Partizan - Crvena zvezda, kao i čitavo kolo Superlige, odložen.

Da se igralo, na stadionu u Humskoj bi, sigurno, uz Zvezdine "delije" bio i određeni broj navijača Olimpijakosa - pristalica "bratskog kluba", ali su oni i u Atini bili u centru pažnje.

Na samom početku tamošnje utakmice Olimpijakos - Aris, oni su uz skandiranje "Kosovo (je) Srbija!" podigli i transparent, na kome je bilo ispisano i ime ubijenog Stefana Nedeljkovića, inače navijača Crvene zvezde, ali i poruke "Slava Stefanu i svim srpskim palim herojima!" kao i "Kosovo je Srbija".

Evo kako je to izgledalo, a ispod možete i da vidite skandiranje navijača Olimpijakosa upućeno Srbiji i njenoj južnoj pokrajini.

Bonus video: KOSOVO JE SRBIJA! Navijači Olimpijakosa odali počast srpskim žrtvama na Kosmetu

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UBIJEN ALEKSANDR PELEŠENKO: Dvostruki šampion Evrope poginuo u Ukrajini