DA LI JE MOGUĆE? Evo šta je Pep Gvardiola rekao Zvezdinom treneru Baraku Baharu posle meča Mančester siti - Crvena zvezda

Novosti online

19. 09. 2023. u 23:22

BARAK Bahar dobro je pripremio Crvenu zvezdu, koja je pružila dobar otpor šampionu Evrope, ali za više od jednog gola nije imala snage.

ДА ЛИ ЈЕ МОГУЋЕ? Ево шта је Пеп Гвардиола рекао Звездином тренеру Бараку Бахару после меча Манчестер сити - Црвена звезда

FOTO: Tanjug/AP

Trener zvezde nakon meča izneo je prve utiske.

 - Posle vođstva na poluvremenu, rekao sam ekipi da moraju da nastave da igraju, jer sam znao da će Mančester Siti da pritisne u drugom poluvremenu. Brzo su postigli gol u nastavku, ali smo bili hrabri i nastavili da se borimo. Pokušali smo da igramo presing, nismo uspeli, jer im se lopta kreće neverovatno. Borili smo se, možemo da se pogledamo u ogledalo i ponosan sam na tim. Prenećemo ovu energiju na sledeću utakmicu - počeo je Bahar.

Prošle sezone Bahar je sa Makabijem igrao protiv PSŽ-a, a sada protiv šampiona Evrope - Sitija.

- Siti je bolji tim od Pari Sen Žermena. Francuzi su prošle sezone imali Mesija i Mbapea. Siti je dobar sa loptom, gura vas nisko, vrše presing, brzo se transformišu.

Nakon meča popričao je sa Pepom Gvardiolom. Otkrio je o čemu su razgovarali.

- Rekao mi je da ćemo posle meča u Beogradu da se sretnemo i popijemo vino. Pričali smo i o tome da volim presing, ali da je jednostavno to bilo nemoguće protiv Mančester Sitija, uz osmeh je otkrio Bahar.

Osvrnuo se i na nastupe Đige, Glazera i Rodića.

 
- Điga je imao vrlo malo treninga sa nama da bih ga stavio protiv Čukaričkog u tim, iako sam želeo. Bio je sjajan na prošlom treningu, odlučio sam da se kockam i ukažem mu šansu da debituje protiv Mančester Sitija na Etihadu. Glazer je branio dobro i spasio nas u nekoliko navrata, i zaista je imao mnogo posla. Što se Rodića tiče, ima drugačije zadatke u odbrani i napadu, tako se i naša formacija menja. Nekada bude povučen, nekada izađe napred. Ne volim da se branim 90 minuta, ali nismo mogli drugačije.
 
Bahar želi pobedu u derbiju.
 
- Najvažnija utakmica je ona sledeća, pogotovo jer je to večiti derbi, a znam koliko je navijačima pobeda u tom meču važna. Pogotovo kad se uzme u obzir da smo izgubili dve utakmice u prvenstvu, što je mnogo za Zvezdu i svestan sam toga. Moramo da pobedimo u derbiju, za nas i za navijače. Posle toga imamo još jednu utakmicu u Superligi i tek onda je Jang Bojs. Tako da, fokus je isključivo na derbiju.

BONUS VIDEO: Barselona proslavila titule: Hiljade navijača pozdravilo fudbalere i fudbalerke

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave