GDE GLEDATI ŠAMPIONA SRBIJE? Evo ko prenosi meč Mančester siti - Zvezda

Novosti online

19. 09. 2023. u 08:51

Fudbaleri Crvene zvezde večeras (21.00) igraju meč prvog kola grupne faze Lige šampiona. Protivnik je aktuelni šampion Evrope Mančester siti i to na "Etihadu".

ГДЕ ГЛЕДАТИ ШАМПИОНА СРБИЈЕ? Ево ко преноси меч Манчестер сити - Звезда

FOTO: M. Vukadinović

A ono što je dobra vest za sve ljubitelje fudbala u našoj zemlji je da cela Srbija može da gleda sudar srpskog i engleskog šampiona, pošto je direktan prenos na RTS 1 i Arena Sport Premium 1.

Teško da bi iko mogao zamisliti gori trenutak po crveno-bele, nakon prilično šokantnog poraza od Čukaričkog, već drugog ove sezone u Superligi Srbije, da dođu na noge četi Pepa Gvardiole koja je prošle sezone pokorila Stari kontinent i sprema se da to ponovo učini.

Šampion Srbije je posle sjajne serije na otvaranju sezone, pobeda nad Zenitom, Fenerbahčeom, Fiorentinom, te ubedljivim trijumfima u našem šampionatu... upao u krizu. Naravno, normalno je da tim dođe u period kada igra slabije, ali je Zvezda prethodnih godina baš te periode uspela da prebrodi teško izvojevanim pobedama. Tada se "problemi" nisu ni osetili. Ove godine je drugačije, a porazi i te kako znaju da zabole.

Crveno-beli su već skupili dva neuspeha, izgubili na gostovanjima Voždovcu i Čukaričkom, a slaba partija protiv Novog Pazara samo je dodatno sve začinila i pokazala da se orkestar Baraka Bahara raštimovao i da mu je potrebna nova proba pred koncert.

Liga šampiona, a naročito Etihad nije mesto za tako nešto, ali će Zvezdi u ovoj situaciji biti potrebno da to izvede. Koncert crveno-belih, onaj pravi evropski zakazan je za 4. oktobar pred svojom publikom protiv Jang Bojsa.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost