BAHAR MIRAN PRED SITI: Da se držimo plana i nadamo lošem danu rivala!

Đ. S.

18. 09. 2023. u 19:51

TRENER Crvene zvezde Baraka Bahar, govorio je na stadionu „Etihad“ pred okršaj sa Mančester sitijem na početku grupne faze Lige šampiona. Izraelski stručnjak, poručio je pred nekoliko domaćih izveštača da veruje u svoj tim i nada se pozitivnom rezultatu.

БАХАР МИРАН ПРЕД СИТИ:  Да се држимо плана и надамо лошем дану ривала!

Đ.S.

-  Nismo imali mnogo vremena da se spremamo za ovu utakmicu. Izgubili smo u ligi i sada moramo da idemo na sledeći zadatak, a to je Siti. Svi znaju ovaj tim i trebalo bi da pokažemo našu snagu. Verujem u moj tim i probaćemo da odigramo dobro sutra – istakao je Bahar.

Nazvao ga je danas preko dana Pep Gvardiola Baraka Bahara hrabrim, najpre zbog njegovih partija sa Makabijem lane u Ligi šampiona. Izraelcu prijaju pohvale, ali ne želi da upadne u zamku slatkorečivog Španca i opusti se.

- Lepo je to čuti od najboljeg trenera svih vremena. Ali, mi to moramo i da pokažemo na terenu, igramo dobro, postignemo dobar rezultat. Posle utakmice, hoću da kažem da smo igrali hrabro, pametno, onako kako je očekujem od njih – dodao je Izraelac.

Siti na „Etihadu“ u prethodnih 40 utakmica samo tri nije dobio a sada im u goste stiže Zvezda, u defanizivi naročito ranjiva.

-  Neću da pričam šta ću promeniti i kako ćemo igrati. Moramo se prilagoditi, podići nivo... Veoma je bitno da igramo po planu koji sam zamislio i neophodno je da oni imaju loš a mi dobar dan, uz naravno malo sreće za nas –  podvukao je Bahar.

Pre njega, za govornicom je bio i Marko Stamenić koji je bio za dlaku optimističniji od trenera Bahara.

- Mančester siti je pokazao prošle godine da su najbolji na svetu. Mi gledamo kako možemo da uđemo u utakmicu, pobedimo, budemo hrabri i pokažemo da možemo da se takmičimo sa najboljima na svetu. Stvarno verujem da ako budemo radili zajedno možemo do pozitivnog rezultata. Ne ulazimo u utakimcu da idemo na remi, već na pobedu. Fudbal je magična igra, okružen sam kvalitetnim ljudima i verujem u naš tim – istakao je Stamenić.

Novozelanđanin je lane odigrao dva meča protiv „građana“ u grupnoj fazi LŠ dok je bio član Kopenhagena.

-  Pričao sam sa igračima. Najvažnije je da podesimo način razmišljanja za ovakve utakmice. Da kažemo sebi da smo sposobni da se takmičimo sa najboljim klubovima na svetu. Mi smo takođe veliki klub i mislim da smo spremni za predstojeći okršaj – podvukao je Stamenić.

BONUS VIDEO: Barselona proslavila titule: Hiljade navijača pozdravilo fudbalere i fudbalerke

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

VELIKO IZNENAĐENJE! Novak Đoković doneo odluku pred Rolan Garos koju niko nije očekivao