''RAZOČARANI SMO, ALI JUNAJTED NIJE U KRIZI'' Ten Hag nakon novog debakla Mančestera

Novosti online

17. 09. 2023. u 12:55

Menadžer Mančester junajteda Erik Ten Hag demantovao da se njegov tim nalazi u krizi posle poraza na svom terenu od ekipe Brajtona u petom kolu Premijer lige, prenosi Skaj sports.

РАЗОЧАРАНИ СМО, АЛИ ЈУНАЈТЕД НИЈЕ У КРИЗИ Тен Хаг након новог дебакла Манчестера

FOTO:EPA

 Mančester junajted je juče na "Old trafordu" poražen od Brajtona rezultatom 3:1.

"Crveni đavoli" se nalaze tek na 13. mestu sa dve pobede i čak tri poraza. Mančester junajted će u narednom kolu Premijer lige gostovati ekipi Barnlija.

- Mislim da kriza nije prava reč za ovo što nam se događa. Svi se trudimo i verujem da ćemo uskoro pokazati što se od nas očekuje. Naravno da smo razočarani, ovo nije način na koji smo očekivali nastavak sezone nakon reprezentativne pauze - rekao je Ten Hag i nastavio:

- U prvom poluvremenu imali smo dosta prilika koje nismo iskoristili, pa je bilo dosta razočaranja u svlačionici. Jasno, razloga za brigu ima, ekipa mora da igra bolje, pojedini igrači moraju da preuzmu veću odgovornost. Verujem da će se to uskoro da se dogodi - rekao je Ten Hag.

Mančester junajted će 20. septembra da gostuje Bajernu u prvom kolu Lige šampiona.

- Moramo da se držimo zajedno, preokrenućemo mi ovo. Moramo da se držimo našeg plana. Na poslednja tri meča se videlo da možemo da igramo dobro i da stvaramo šanse. Međutim, moramo da napravimo neka poboljšanja u igri - zaključio je Ten Hag.

BONUS VIDEO: SPEKTAKL U NOVOM PAZARU: Predstavljen Adem Ljajić

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu