''NA MARAKANI SE DEŠAVAJU ČUDA'' Stamenić ne strahuje od Mančester sitija

Novosti online

03. 09. 2023. u 12:26

Reprezentativac Novog Zelanda, Marko Stamenić, letos je stigao u redove srspkog šampiona i nema strah od Mančester sitija i Lige šampiona.

НА МАРАКАНИ СЕ ДЕШАВАЈУ ЧУДА Стаменић не страхује од Манчестер ситија

FOTO: FK Crvena zvezda

- Proslava 60. rođendana Marakane je bila sjajna, navijači su me još jednom oduševili i to je ono čime sam inspirisan najviše u Zvezdi. Ta strast s kojom nas ljudi podržavaju je neverovatna i zato moramo da težimo ka što boljoj igri. Verujem da imamo mnogo prostora za napredak. Čeka nas reprezentativna pauza, potom se prvenstvo zahuhtava, a kreće i Liga šampiona o kojoj svi pričamo i kojoj se radujemo - rekao je Stamenić.

Posebno se iščekuju utakmice protiv prvaka Evrope Mančester sitija. Stamenić je u dresu Kopenhagena već igrao protiv "građana". Slavio je Siti u Mančesteru, dok je utakmica u glavnom gradu Danske bilo nerešeno. Mladi fudbaler se ne plaši ekipe Pepa Gvardiole, naprotiv, veruje da je sve moguće u duelima sa velikim favoritom.

- Tada sam bio igrač Kopenhagena i odigrali smo dve različite utakmice protiv Mančester Sitija. Jednu smo izgubili, ali u Danskoj je bilo nerešeno i zaista smo pružili dobru partiju. Ono čime ću se voditi protiv Mančester Sitija, ali i ostalih rivala u  Ligi šampiona je da nema odustajanja. Moramo čitavu utakmicu da budemo fokusirani i da pokušamo da iskoristimo greške rivala. Na Marakani se dešavaju čuda, već sada znam kakvu atmosferu prave naši navijači i radujem se mečevima Lige šampiona. Verujem da će stadion biti krcat na svakoj utakmici - zaključio je Stamenić.

BONUS VIDEO: Brz odgovor Novog Pazara, Jovanović uhvatio Zvezdinu odbranu na spavanju

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

MRAČNA STRANA ISTINE: U Ukrajini ubijen dvostruki šampion Evrope - ružne prošlosti