OGLASIO SE "ČETNIK" PROSINEČKI: Legenda Zvezde odgovorila na gnusne uvrede navijača Hajduka

Novosti online

29. 08. 2023. u 10:49

NAVIJAČI Hajduka nedavno su žestoko vređali Roberta Prosinečkog.

ОГЛАСИО СЕ ЧЕТНИК ПРОСИНЕЧКИ: Легенда Звезде одговорила на гнусне увреде навијача Хајдука

Foto: Nebojsa Parausic

Naime, tokom duela Rudeša i Hajduka u završnici prvog poluvremena razvijen je transparent posvećen visokim cenama ulaznica, ali i nekadašnjem treneru Crvene zvezde Robertu Prosinečkom koji vodi domaći tim. 

Za gostovanje Hajduka domaći Rudeš povećao je cene ulaznica, a Torcida je burno reagovala zbog toga. 

- 10 evra može hvala, ipak četniku nije plata mala - napisali su, aludirajući na Prosinečkog, nekadašnjeg igrača Crvene zvezde. 

Potom su usledile gnusne uvrede, svima nama žuti k... P..."

Robert Prosinečki nije se oglašavao nedelju dana. Zbog sporne poruke splitski Hajduk kažnjen je sa 4.500 evra, a Torcida je pokušala da svoj transparent opravda porukom da je cena ulaznica od 10 evra bila preskupa.

– Ružno je i niti malo ugodno, ali sve je već rečeno s tim transparentom, to ide Torcidi na dušu, ali ne znam zbog čega, verovatno zbog Marka Livaje. Stojim iza toga što sam rekao o njemu, Livaja je dobar igrač, ali ne može tako da se ponaša - rekao je Robert Prosinečki za Antenu Zadar i nastavio:

- Šta ima veze to što sam reka? Pa, šta se ovde ne sme ništa reći? Uostalom, svako ima pravo na svoje mišljenje. Zar je trebalo Vedrana Ćorluku da razapnemo zbog toga što je rekao kako je Mislav Oršić bolji od Livaje? J…m mu mater, pa ja to ne razumem!

Prosinečki nije propustio priliku da pecne Splićane, iako ove sezone imaju sjajnu sezonu, pet od pet u prvenstvu.

– Vi dole ste u problemu jer ste frustrirani što 18 godina niste osvojili prvenstvo! Normalno je da se onda događaju ovakve stvari. Osamnaest godina već govorite da ćete biti prvaci, ali niste! Što se tiče Torcide, njihovog navijanja, punog stadiona i euforije, to je dobro za hrvatski fudbal - zaključio je Robert Prosinečki.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!